Ogrlice u više nizova, alke, biseri – pogledajte koji nakit je IN ove sezone

I u toki dana, ali i u večernjim izlascima nakit je ukras koji nam daje lični pečat. Neko voli srebrni nakit, neko zlatni, a neko je pak za klasiku u vidu bisera. I najjednostavnija odevna kombinacija, sa nakitom dobija neku drugu dimenziju. Stoga smo istražili kakav nakit će to ove 2022. biti u trendu. Osim velikog povratka alki i tankih ogrlica, i dalje ćemo nositi elegantne bisere. Pogledajte šta još bi trebalo da imate u svojoj ladici za nakit ukoliko želite da budete u toku sa modnim trendovima.

Večiti biseri su simbol elegancije

Počećemo sa klasikom i biserima koji su večiti komad nakita. Kada pomislimo na bisere, odmah ih vezujemo uz stil Odri Hepburn i Koko Šanel. Svedeno, otmeno, damski. Danas se biseri nose uz različite stilove. Savršeno stoje na malu crnu haljinu, to svi znamo, ali mogu da budu deo i urbanog stila odevanja.

Na slici upravo vidite kako su biseri ukombinivani sa modernim naočarama za sunce i mladalačkom frizurom. Najelegantniji su beli biseri, ali i kombinacija sivih, crnih i belih izgleda fantastično.

Minđuše u različitim oblicima

Iz sezone u sezone, pojavljuje se nakit koji zauzima prvo mesto po obliku, boji i stilu. Nekoliko sezona unazad minđuše u obliku srca, zvezde ili meseca su pravi hit. Da li će biti srebrene ili zlatne, nije bitno, bitan je sam oblik.

Ako ste zaljubljeni, kupite jedan par minđuša u obliku srca, tada vaš nakit dobija i simboliku.

Alke za sva vremena

Alke su večite. Mogu da budu male, velike, sa cirkonima, biserima, uvek su must-have. Plavušama lepše stoje zlatne alke, dok za crnke ostavljamo srebrne. Za dnevne varijante možete izabrati one manjih dimenzija, a za večernje velike alke koje će vas učiniti atraktivnom damom.

Ogrlice u više nizova su ove godine IN

Kada pogledate Instagram fotografije blogerki sa letovanja, videćete da nakit može da se nosi i na kupaći kostim. Da li je to samo zarad lepe fotografije ili dame tako odlaze i na kupanje, ne znamo, ali znamo da lepa ogrlica ili njihov niz zaista ulepšava vaš dekolte.

Ove zime posebno su moderne ogrlice u više nizova. Kada ih stavite na vrat, one zaista krase vaš dekolte. Najlepše stoje na otvorenijim majicama ili haljinama, jer tada ističu vašu ženstvenost. Uglavnom imaju po neki detalj, u vidu priveska ili bisera ili malopre pomenutog meseca…

Čoker krasi vrat

Takozvane čoker ogrlice su popularne od davnina. One idu uz vrat, i mogu biti skroz tanke, do debljih. Mogu biti različitog materijala i strukture, od cirkonskih do plišanih čoker ogrlica sa nekim detaljem u vidu kamenja. One ističu vašu nežnu ženstvenu stranu, stoje predivno uz haljine. Ako imate neku svečanu priliku, ukrasite vaš vrat sa jednom ovakvom ogrlicom i to će biti pun pogodak. Na poslednjoj slici imamo čoker od pliša sa veliko kićankom, izgleda savršeno.

1 komentar na “Ogrlice u više nizova, alke, biseri – pogledajte koji nakit je IN ove sezone”

Ostavi svoj komentar