Šanelova revija na Nedelji mode u Parizu drugačija od svega viđenog

Na nedelji mode u Parizu, u utorak je održana revija modne kuće Šanel (Chanel). Kao i uvek sve prisutne su oduševili svojim modelima, ali ovoga puta su napravili od revije pravi mali spektakl.

Posebnu pažnju privukla je princeza od Monaka Šarlota Kaziragi (Charlotte Marie Pomeline Casiraghi), unuka legendarne Grejs Keli (Grace Kelly). Ona se pojavila na pisti, tako što je jahala prelepog konja braon boje. Na sebi je imala Šanel jaknu od tvida, sa srebrnim detaljima na samom materijalu i crne jednostavne elastične pantalone. Stil je prilagođen odeći za jahanje, a da je pri tom ipak Šanel ostao dosledan svom neprikosnovenom stilu.

Inače, Šarlot je zaljubljenik u konje i jahanje, pa se profesionalno i bavila time. Ona je 2020. godine postala ambasador modne kuće Šanel, čija je kreativna direktorka Virdžinija Vijar (Virginia Viard).

Osim ovog zanimljivog otvaranja modne revije Šanela, koja je izazvalo ogromnu pažnju medija i šire javnosti, ono što pre svega karakteriše ovu modnu kuću su njihovi modeli od tvida, sakoi, kompleti. Ovoga puta osim standardnih i uvek dobrih klasičnih krojeva, u samoj kolekciji za proleće-leto 2022. godine možemo da vidimo perje, til, šljokice, pantalone širokih nogavica i suknje zvonastog kroja.

U toku revije na Pariz fashion week-u, pistom je prošetala manekenka u beloj, svilenoj haljini, jednostavnog kroja, a u ruci je držala buket sa crnim cvećem i na taj način je modna kuća Šanel odala počast nedavno preminulom francuskom glumcu Gasparu Ulijeu (Gaspard Ulliel), koji je bio zaštitno lice jednog od njihovih parfema.

1 komentar na “Šanelova revija na Nedelji mode u Parizu drugačija od svega viđenog”

Ostavi svoj komentar