Košulje su uvek u trendu – 7 vrsti koje će vam sigurno dobro stajati

Košulje su uvek u trendu, i lako ih je kombinovati bez obzira koji je vaš stil oblačenja. Verujemo da ako se osećate kao dama da treba da imate bar jednu u svom ormanu. Stoga vam dajemo nekoliko predloga kako lako i lepo možete da ih uparite sa ostalim odevnim predmetima.

Šarene košulje privlače pažnju

Dezenirana košulja jarkih boja, verovatno više pristaje mladim damama. U zavisnosti od materijala, ona može da ide uz farmerke i patike ili neke elegantnije pantalone ili suknje. Košulja koju nosi devojka na slici svakako bolje pristaje uz dnevne i kežual odevne varijante. U njoj ćete biti primećeni, jer sam dezen privlači pažnju.

Karirane košulje lako možete kombinovati

Karirana košulja može da se nosi na planini, ali i u dnevnim gradskim šetnjama. Najlepše ide uz džins. Možete je nositi zakopčanu, ali i otkopčanu sa pamučnom majicom ispod. Ova dama se odlučila za žutu kariranu košulju, sa crnom majicom, farmerkama i martinkama. Ovo je pravi urban, mladalački stil.

Oversized je u trendu

Oversized košulje su popularne ove sezone. Savršeno stoje mršavim damama, jer daju kežual luk, ali i punijim, jer prekriju ono što smatramo da je višak. Ukoliko nije toliko toplo, preko njih lepo ide i prsluk. Dobra strana ovih košulja je što mogu da budu i mini haljine.

Svilene košulje simbol elegancije

Svilena košulja je idealna za elegantne prilike. Ova na slici ispod je sa veoma interesantom kragnom. Na sve to predivno stoji broš.

Lanene košulje idealne za leto

Lanena košulja je dobrodošla za toplije dane. U njoj ćete se osećati lagodno. A da možete da je nosite na različite načine, pokazuje sledeća slika. Svaku košulju od laganog materijala, možete da vežete u čvor, što joj daje potpuno drugačiji fazon.

Bele košulje nepresušni izvor ideja

Bela košulja je skoro pa neizostavna u vašem ormanu. Zašto? Pa zato što može da se nosi u različitim prilikama. Za dnevne aktivnosti uz džins, za poslovne sastanke uz blejzer, za večernje izlaske sa brošem ili nekim elegantnim komadom nakita. Ovom prilikom smo izdvojili nekoliko različitih krojeva belih košulja. Razlikuju se po tome da li su strukirane ili ravnog kroja, da li imaju običnu ili rusku kragnu, da li su dugačke ili kratke ili imaju žabo. Birate prema vašem stilu. Ako volite stil nalik na muški, slobodno uz belu košulju ponesite kravatu, možete i u toj kombinaciji da budete vrlo seksi.

Satenske košulje

Iako liče na svilene, nisu iste. Poslednjih desetak godina satenske košulje su stekle popularnost jer se lako održavaju i lepo kombinuju uz različite stilove. Osim u elegantnim prilikama, možemo ih nositi i preko dana, u školu ili na posao. Na slici ispod vidimo kako satenska košulja dobro pristaje uz patike.

Ostavi svoj komentar