Broševi za košulje, jakne – dajemo vam ideje kako ih uklopiti

Broš je predivan ukras vaših odevnih kombinacija. On može da krasi džins i da bude lep detalj dnevnih odevnih kombinacija, ali isto tako i broš od cirkona savršeno upotpunjuje najsvečaniju haljinu ili sako koji ćete poneti u večernjem izlasku. Može da se stavi na različita mesta vaše odeće. Broševi krase kragne, rukave, ali i pantalone. Bitno je da im odredite pravo mesto i uskladite sa vašim stilom odevanja.

Srebrni broš na rukavu bele košulje. Divan detalj. Ovakvu kominaciju možete da ponesete uz farmerke i mokasine, ali isto tako i uz crne pantalone i salonke.

Kardigani su ove sezone hit. Bela košulja, preko kardigan i na sve to ovaj zanimljiv broš. Savršena kombinacija. Prefinjen kežual stil.

Da bela rolka ne mora da izgleda klasično, govori slika ispod. I nju možete ukrasite cirkonskim brošem i dati joj na eleganciji.

Kragna bele košulje ukrašena sa nekoliko broševa. Mislili bismo da će izgledati pretenciozno staviti čak nekoliko broševa na kragnu, ali ne. Oni čine vaš stil zanimljivijim i daju potpuno drugi doživljaj celoj odevnoj kombinaciji.

Broševi na džins jakni, prava stvar. Nekoliko različitih broševa krasi ovu džins jaknu. Moderni su i broševi sa porukom. Pa ako želite da pošaljete neku poruku, nakačite na vašu odeću broš sa adekvatnim tekstom.

Da mogu da budu ukras i na donjim delovima vaše odeće, pokazaće vam sledeći primer. Ova dama se odlučila da ukrasi nogavicu crnog šorca, sa nekoliko zlatastih broševa. Vi možete ukrasiti farmerke, pantalone ili suknju.

Ostavi svoj komentar