Za doček Nove godine, kažite DA šljokicama

Ako u toku godine nemate priliku gde da ponesete odeću sa šljokicama, doček Nove godine je pravo vreme za to. Šljokičava odeća sija, pa ćete i vi u njoj tu noć sijati. Nije bitno da li je haljina, kostim ili samo majica, bićete primećene u svakom slučaju. Šljokice nikada ne izlaze iz mode, ali nije svaki trenutak pravi da za njih. Za doček ne možete da preterate, jer je sve dozvoljeno.

Srebrno odelo ostavlja bez teksta

Srebrni šljokičavi kostim uz crne salonke i crnu majicu ispod blejzera, izgleda fantastično. U ovakvoj odeći osećaćete se opušteno i komotno, spremne za igru i veselje. Osim komfora koji daje ova odevna kombinacija, izgledaćete svečano i elegantno. Cela kombinacija je upotpunjena debljim crnim rajfom, koji je u trendu ove sezone. Uvek možete da naglasite šminkom oči ili usne. Sve u svemu, u ovom outfitu, bićete vamp dama.

Zlataste haljine

Haljina sa šljokicama je podjednako elegantna i kada je mini. Ako želite da izgledate još svečanije, odlučite se da dugu šljokičavu haljinu. U zlatasto bež haljini na školjice izgledaćete nežno i prefinjeno, ali brinetama sjajno stoji i bakarna šljokičava haljina.

Svetloroze šljokicava haljina daje nežan look

Duga haljina na bretele u svetloroze boji je pravi izbor. U njoj izgledate damski. Uz ovakvu haljinu, ne ide crveni lak na noktima, već najlepše izgleda da vam i šminka i nokti budu u nude varijatni. Otmeno, elegantno i damski.

Zlatne šljokice

Pravi izbor za novogodišnje praznike. U ovakvoj haljini ne možete da prođete neprimećeno. Ona dozvoljava jarko crveni karmin, ali od nakita vam ništa nije potrebno, jer je već dovoljno upadljiva. Uz nju, najlepše ide mala elegantna crna tašna i crne cipele.

Bež šljokice

Plavušama najlepše stoje bež, zlataste boje. Pa eto rešenja za doček Nove godine. Odaberite šljokičavu zlatnu haljinu ili majcu i provedite se kao dama na slici.

Ostavi svoj komentar