Pravite novogodišnju žurku? – Ne zaboravite ovih 5 stvari

Nova godina stiže za nešto više od nedelju dana, što znači da ste sigurno započeli planiranje zabave za ovu posebnu noć. Kupuju se pokloni, kiti se jelka i bira se idealna odevna kombinacija. Međutim postoji nekoliko stvari koje uvek smetnemo s uma, a itekako mogu da poboljšaju zabavu.

Pogledajte kojih će to 5 stvari doprineti novogodišnjoj noći za pamćenje.

Planirajte unapred

Dobar i praktičan plan je neophodan kako bi zabava prošla kako treba. Napravite spisak svega što vam je potrebno. Hrana i piće su najbitniji, pa se prvo pozabavite sa njima. Kako ne biste morali da služite druge tokom novogodišnje noći, naš savet je da postavite sto sa hranom, salvetama, priborom i tanjirima kako bi vaši gosti mogli sami da se služe. Piće i čaše takođe poređajte na pomoćni sto i uživajte bez pritiska.

Goste dočekajte sa pićem

Dočekajte svoje goste sa punčem ili pićem na vratima. Novogodišnja noć je vreme kada treba da se opustite najviše što možete. Kokteli su odlični za dobrodošlicu, a i njih takođe možete napraviti unapred.

Napravite plejliste

Ono što je obavezno kako bi žurka prošla kako treba je muzika. Pre zabave napravite nekoliko plejlisti koje će odgovarati različitim raspoloženjima i na kojima će biti različiti muzički žanrovi kako bi za svakoga bilo po nešto. Muzika je glavni pokretač zabave, tako da ukoliko ona nije dobro osmišljena i odabrana, žurka neće proći kako treba.

Raspoloženje

Nema dobre zabave bez dobrog raspoloženja! Njemu ćete doprineti ako obratite pažnju na atmosferu, tako što ćete prigušiti svetla i upaliti mirišljave sveće i novogodišnje lampice.

Pošaljite prijatelje kući bezbedno

Kako biste se pokazali kao pravi domaćin, obezbedite svojim prijateljima besplatan taksi ili prevoz do kuće. Tako ćete se uveriti da su bezbedno stigli, a ovaj lep gest sigurno će ostati upamćen.