Šta obući za Novu godinu i zablistati?

Bliži se Nova godina, noć u kojoj treba posebno da zablistate. Ovo je noć u kojoj ne možete preterati sa šljokicama i svečanim haljinama. Doček Nove godine je poseban događaj koji podrazumeva eleganciju i glamur. Kraj decembra se bliži, a ako još uvek ne znate šta obući za Novu godinu, mi smo za vas izdvojili nekoliko kombinacija u kojim ćete izgledati čarobno.

1. Crvena boja – novogodišnji klasik

Ako je neka prilika idealna za crvene kombinacije, onda je to Nova godina. Crvena je boja ljubavi i radosti i možemo reći boja Nove godine. Ako se opredelite za nju u ovoj posebnoj večeri, to će biti apsolutno pravi izbor. Možete odabrati crvenu haljinu ili crveno odelo. Uz ove kombinacije možete uklopiti i crveni karmin i spremni ste za magičnu noć!

2. Šljokice, šljokice, šljokice

Koja je to prva asocijacija na novogodišnju noć ako to nisu šljokice? Za sve ljubitelje šljokica, ovo je pravo vreme da ponesete svetlucave odevne komade! Možete se odlučiti za samo jedan odevni predmet koji će biti prekriven šljkicama, za pantalone, suknju ili sako, a možete odabrati i predivnu šljokičastu haljinu za ovu posebnu noć.

3. Odela neobičnih boja

Sve dame koje više vole svečana odela od haljina, mogu izabrati dezene, boje i materijale odela koje do sada nisu nosile. Odaberite ljubičasto, zeleno ili plavo metalik odelo i nećete pogrešiti.

4. Mala crna haljina za sve prilike

Ukoliko ne možete da se odaberete pravu haljinu za novogodišnju proslavu, nikada nećete pogrešiti sa malom crnom haljinom. Sa njom možete kombinovati različite cipele, aksesoare i novogodišnju šminku. Ona je jednostavno klasik, koji nikada ne izlazi iz mode.

5. Haljina od satena

Ako želite da u novogodišnjoj večeri izgledate ženstveno i nežno odaberite haljinu od satena. One se mogu naći u svim bojama i u različitim krojevima, a vi odaberite onu koja vam najviše odgovara i zablistajte dok dočekujete Novu godinu.

Novogodišnji praznici su blizu, zato odaberite neku od ovih kombinacija i izgledaćete magično u posebnoj noći.

Ostavi svoj komentar