Novogodišnja šminka koju će svi primetiti – 7 sjajnih predloga

U novogodišnjoj noći dozvoljeno je da sijate. Pa stoga vam dajemo nekoliko predloga kada je novogodišnja šminka u pitanju. Da li ćete staviti šljokičavi sjaj na usne ili ćete ga posuti po golim ramenima, zavisi od vas. Lepo je da zasijate i iskoristite svečanu priliku da stavite šminku koju možda ne biste u nekim drugim večernjim povodima.

Karmin sa zlatnim šljokicama, nije nešto što biste svaki dan nosili, ali u novogodišnjoj noći može. Pored karmina koji je sam po sebi već upadljiv, ova dama je odlučila i da po svom licu pospe zlatne iskrice. Zlatna boja se sjajno kombinuje sa zemljanim tonovima, pa kada su oči u pitanju, najlepše pristaje braon senka. Ona ističe vaš pogled i upotpunjava ovakav make-up.

I dalje smo se igramo sa zlatnim šljokicama. Ovoga puta po telu. Ako imate dekoltiranu haljinu bez rukava, šljokicama možete da ukrasite vaš grudni koš i gola ramena. Na ključne kosti stavite više šljokica, jer time ističete vašu ženstvenost.

Veštačke trepavice su nezaobilazni deo večernjeg make-upa. S tim da u novogodišnjoj noći, možete da stavite i najduže, a liniju oka koja je iscrtana crnim alajnerom ukrasite cirkonima. Vaš pogled će sijati.

Šljokičave senke za oči daju potpuno drugu dimenziju vašem pogledu. One ističu oči, sijaju, zapravo iskričaju. Postoje šljokičave senke u raznim bojama, a vi birate prema boji vaših očiju. Ako senčite oči, najlepše izgleda da u uglovima bude neka svetlija boja, a ka krajevima tamnije nijanse.

Kažu da je dobro za novu godinu imati na sebi nešto crveno. Mi vam predlažemo metalik crveni karmin i senku. Metalik boje su inače pravi hit poslednjih sezona, tako da sa ovakvom šminkom bićete u trendu, a crvena će vam doneti sreću u novogodišnjoj noći.

Svetlo roze usne, sa šljokicama koje izgledaju kao da su pahulje pale na vaša usta. Predivno za zimske dane. Ovakve usne daće vam luk snežne kraljice.

Da cirkoni ne mora samo da idu na oči, pokazuje vam i sledeći primer. Cele usne su u sitnim svetlo roze cirkonima. Možda nije najpraktičnija šminka ako planirate da idete na novogodišnju večeru, ali svakako izgleda vrlo interesantno i elegantno. Razmislite i o toj ideji.

Novogodišnji praznici se bliže, imate taman dovoljno vremena da odaberete svoj fatani make-up za najluđu noć.

Ostavi svoj komentar