Kako upakovati novogodišnji poklon

Polako ali sigurno počinjemo da biramo novogodišnje poklone za naše najdraže. Lepo je 31. decembra uveče ili 1. januara ujutru obradovati nekog i najmanjom sitnicom ispod novogodišnje jelke. Pokloni mogu da budu i simbolični, ali ono što praznični trenutak zahteva od nas je i takvo dekorativno pakovanje poklona. Da bi sve zajedno imalo tu prazničnu draž, potrudite se da nađete lep papir i detalje koji će napraviti razliku. Dajemo vam nekoliko predloga kako upakovati novogodišnji poklon, a vi odaberite stil koji vam se dopada.

Crvena, zlatna i zelena u kombinaciji

Ako ste pravi ljubitelj novogodišnjih praznika i atmosfere, ovako će izgledati vaši pokloni. U ovom stilu pakovanja, dominiraju, zelena, crvena i zlatna boja. Naravno neizostavni dekor ovakvog poklona su mašne. Ako je papir kojim pakujete poklon crvene boje, mašna je zlatne i obrnuto, tako deluje efektnije. Ali isto tako ako ste odabrali zeleni ukrasni papir i na to stavili zelenu satensku mašnu, postigli ste eleganciju.

Jednostavnost je nekad najlepša

Ako imate maštu i kreativni ste, ne treba vam puno elemenata da napravite šarmantno upakovani novogodišnji poklon. Pogledajte dva primera sa belim papirom i par detalja u vidu crveno bele trake, zlatne mašne ili grančica. Izgleda jednostavno i sjajno.

Pak pair sa zelenim i crvenim detaljima se sjajno slaže

Pak papir, kanap, crveno beli konac i po neka novogodišnja kugla i dobili ste poklon iz snova. Vrlo zanimljivo izgleda pak papir, jer on daje jednu dozu rustičnosti, a uz kombinaciji sa ostalim ukrasima, pravi novogodišnji duh.

Ostavi svoj komentar