Novogodišnji pokloni za muškarce – 8 top predloga

Čini se da je muškarcima teže izabrati poklon nego ženama. Oni možda jesu manje zahtevni, ali upravo iz tog razloga se i sužava izbor poklona. Bliže se novogodišnji i božićni praznici i polako pokušavamo da smislimo šta ćemo pokloniti našem partneru, bratu, ocu, ili prijatelju. Za vas smo izdvojili nekoliko sjajnih ideja za novogodišnje poklone za muškarce, pogledajte ih.

Novčanik

Svakom ozbiljnom muškarcu je potreban elegantan, kožni novčanik. Do skoro su za muškarce bile rezervisane tamnije boje, crna, braon ili teget. Ipak, od pre nekoliko godina, više nema pravila. Novčanici svetlijih boja, ako su napravljeni od kvalitetne kože, takođe mogu očuvati boju i čvrstinu duže vreme. Ukoliko se odlučite za ovaj poklon, Made by Libra pravi prelepe, ručno rađene novčanike, u čitavom spektru nijansi i boja. Mogu ih personalizovati, što će vaš poklon učiniti unikatnim. 

I da, ako se odlučite da kupite novčanik ubacite u njega i jednu novčanicu za sreću, a ako je reč o partneru i malu ljubavnu poruku.

Kožni komplet

Ako je muškarac za kojeg kupujte poklon, osoba od stila i nije lako naći poklon koji će ga obradovati, imamo predlog sa kojim nećete pogrešiti. Poklon komplet, ručno rađen od prave kože, sjajno stilizovan je pun pogodak. U takvom kompletu idealno je da budu manji novčanik, privezak za ključeve, futrola za vizit karte, oznaka za kofere. Made by Libra je spremila limitiranu seriju ovih kompleta baš za Novu godinu. Pogledajte ih, ko bi im odoleo?

Kravata ili leptir mašna

Elegantna kravata ili leptir mašna su nešto što svaki muškarac treba da ima u ormaru. Ovo je pristupačan i lep poklon koji će sigurno biti korišćen. Postoje različiti dezeni leptir mašni i kravata, od jednobojnih, jednostavnih dezena do onih šarenih, sa različitim printovima za urbane muškarce.

Manžetne za košulju

Ovo je jedan od najlepših poklona za muškarce, pogotovo za one koji često nose odela i košulje. Dugmad za manžetne može biti personalizovana sa vašim ili njegovim inicijalima ili sa znakom koji je za vas zajedno poseban. Manžetne su jedan od najcenjenijih muških aksesoara.

Fensi pljoska za poklon

Spremate se na zimovanje sa vašim dragim? Definitivno originalan poklon koji će mnogi muškarci voleti, naročito za vreme hladnih dana, je pljoska u koju će staviti svoje omiljeno piće. Ukoliko mu poklonite prelepo dizajniranu pljosku Made by Libra, oduševićete ga, nasmejati, i zagrejati ako se nađe na skijaškoj stazi, na primer. 

Parfem

Kao i žene i muškarci će rado prihvatiti dobar parfem za poklon.  Parfem je među prvim stvarima koje žena primeti na muškarcu. Ako birate poklon za vašeg dečka ili muža, izaberite miris koji on voli, ali i onaj koji se vama dopada, zato što ćete vi biti u njegovoj blizini.

Neseser

Sa nekim poklonima nikad ne možete da pogrešite. Jedan takav je neseser, uvek potreban savremenom muškarcu. Ako je vrhunskog dizajna i kvaliteta, kao iz Made by Libra, biće odličan poklon čak i ako ga ostavite praznog. Naravno, ukoliko želite da dodatno iznenadite svog voljenog, možete u njega spakovati još nešto, na primer baš pljosku ili manžetne.

Produženi romantični vikend

Ako birate poklon za svog partnera, možete mu pokloniti i produženi, romantični vikend na kome ćete zajedno uživati. Zimske praznike možete provesti na planini, gde ćete uživati uz kamin. Pročitajte koji su to najbolji smeštaji na Kopaoniku ove zime.

Nemojte zaboraviti da uz poklon svom dragom muškarcu napišete i čestitku, jer su lepe reči i pažnja ono najvrednije što mu možete pokloniti.

Ostavi svoj komentar