Smeštaj na Kopaoniku za ovu zimu – izdvojili smo za vas 5 najpopularnijih

Uskoro se bliži Nova godina, a zimske praznike je najlepše provesti na planini, uživajući u snežnoj idili. Jedna od najpopularnijih zimskih destinacija u Srbiji je Kopaonik. On je idealan za sve uzraste, na Kopaoniku možete provesti aktivan odmor, pogodan za mlade, koji podrazumeva skijanje i noćni život, ali i uživati u pravom porodičnom zimovanju sa decom.

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, a njegov najviši vrh se nalazi na nadmorskoj visini od 2017 metara – Pančićev vrh. Na Kopaoniku se mogu videti mnoge endemske vrste biljnog i životinjskog sveta, kao što su sivi soko, divlja mačka, buljina, suri orao, kopaonička ljubičica i druge. Kopaonik obiluje i mnogim kulturno-istorijskim znamenitostima kao što su ostaci srednjovekovnog manastira Crkvine kod Nebeskih stolica.

Cena noćenja na Kopaoniku za Novu godinu se kreće od 10, pa do 200 evra u zavisnosti od destinacije i vrste smeštaja.

Za vas smo izdvojili 5 smeštaja sa najnižim cenama i najboljim ocenama na online platformi Booking.

1. Apartman Olaf Kopaonik

Apartmani Olaf imaju najvišu ocenu – 10, a nalaze se na 6km od ski centra. Smeštaj ima besplatan parking, a nalazi se u oblasti pogodnoj za planinarenje i pešačenje. Apartman sadrži spavaću sobu, kuhinju sa mikrotalsnom i frižiderom, dnevnu sobu sa televizorom i kupatilo. Gostima je na raspolaganju i ostava za ski opremu.

2. Ibis Milmari N51

Ibis Milmari N51 nudi smeštaj sa privatnim bazenom i pogledom na vrt. Objekat ima u ponidi i apartmane sa pogledom na planinu, a udaljen je 4,3 km od ski centra Kopaonika. Apartmani sadrže kuhinju, kupatilo, dnevnu i spavaću sobu.

3. Milmari Mountain view I11

Objekat se nalazi na udaljenosti od 4,3 km od ski-centra.  Apartmani imaju pogleda na planinu, a sadrže spavaću i dnevnu sobu, kupatilo i kuhinju.

4. Tamara Apartment Milmari P66

Ovaj objekat nudi smeštaj sa pogledom na planinu i barom, a nalazi se na 7km od ski-centra. Sadrži spavaću sobu, kuhinju, prostor za sedenje i kupatilo. Ovaj objekat ima i bazen i spa centar.

5. Apartman Lila P15

Apartman Lila P15 se nalazi na 7km od ski-centra, a gostima su u njemu na raspolaganju restoran, bar i vrt. Apartman poseduje terasu, spavaću i dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo. Gosti mogu doplatiti i  kontinentalni doručak u okviru smeštaja. Ovaj objekat poseduje i dečije igralište, a nudi i usluge iznajmljivanja bicikala i automobila.

Najjeftiniji smeštaj na Kopaoniku

Na sajtu za iznajmljivanje smeštaja – Booking, kao najjeftiniji navodi se Villa Kostić. Nalazi se na 4,5 km od ski-centra, a u ponudi ima parking, internet i ostavu za skije. Sve sobe i apartmani imaju sopstveno kupatilo. Biciklističke i staze za jahanje udaljene su 800 metara od apartmana. Nadamo se da je ostalo neko slobodno mesto, ako se opredelite za ovaj smeštaj.

Najskuplji smeštaj na Kopaoniku

Viceroy Kopaonik Serbia je jedan od najskupljih smeštaja na Kopaoniku. Ima 5 zvezdica, a nudi fitnes centar, bazen, bar i direktan izlaz na ski stazu. Gostima su na raspolaganju dečiji klub, usluga konsijerža i skladište za prtljag. U ponudi je i a-la-carte doručak. U okviru hotela možete iznajmiti i ski opremu. Sigurni smo da ćete uživati ako se opredelite za ovaj luksuzan smeštaj.

Summary
Smeštaj na Kopaoniku za ovu zimu
Article Ime
Smeštaj na Kopaoniku za ovu zimu
Description
Uskoro se bliži Nova godina, a zimske praznike je najlepše provesti na planini, uživajući u snežnoj idili. Jedna od najpopularnijih zimskih destinacija u Srbiji je Kopaonik.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar