Dodeljene BAFTA nagrade – poznati zablistali na dodeli

Nagrade BAFTA dodeljene su juče, 13. marta, a ovogodišnja nagrada za najbolji film pripala je psihološkoj drami „Moć psa“, koju je režirala Džejn Kempion (Jane Campion). Ceremonija je ove godine održana uživo u Royal Albert Hall-u u Londonu, pa smo tako ponovo mogli da vidimo i zvezde koje su zablistale na crvenom tepihu.

Nagrada Britanske akademije za film i televiziju BAFTA za najbolju glumicu pripala je Džoani Skanlan (Joanna Scanlan) za ulogu u filmu „After Love“, a za najboljeg glumca je proglašen Vil Smit (Will Smith) za ulogu u filmu o sestrama Vilijams „Kralj Ričard“.

Naučno-fantastični film „Dina“ osvojio je čak pet nagrada.

Prošlogodišnja dodela nagrada održana je većinom u virtuelnom formatu, dok su ove godine nominovani mogli da prisustvuju dodeli nagrada, tako da smo mogli da vidimo mnoge poznate ličnosti na crvenom tepihu.

Izdvojili smo za vas nekoliko najupečatljivijih kreacija sa crvenog tepiha na ovogodišnjoj dodeli BAFTA nagrada.

Selma Hajek

Selma Hajek (Salma Hayek) privukla je svu pažnju u tamno ljubičastoj, dugačkoj haljini od somota koju je kreirao Guči (Gucci). Dekolte, prorez na nozi i rukavi, ukrašeni su zavodljivom crnom čipkom.

Lejdi Gaga

Inspirisana Zlatnim dobom Holivuda, Lejdi Gaga (Lady Gaga) se pojavila u smaragdno zelenoj Ralf Loren (Ralph Lauren), dugačkoj haljini i sa Tifani (Tiffany) nakitom.

Naomi Kempbel

Naomi Kembel (Naomi Campbell) je zablistala u svom prepoznatljivom klasičnom stilu u dugačkoj, crnoj Barberi (Burberry) haljini. Haljinu je kombinovala sa Fawaz Gruosi nakitom.

Ema Votson

Ema Votson (Emma Watson) pojavila se u mladalačkoj kreaciji, dvobojnoj crno-beloj haljini od tila. Njene elegantne cipele privukle su posebnu pažnju.

Simon Ešli

Simon Ešli (Simone Ashley), zvezda serije Bridžerton,  zablistala je u vodećoj boji ove sezone. Pink kreaciju koju potpisuje Valentino upotpunila je sa Tifani nakitom.

Ariana DeBose

Ariana DeBose je u skladu sa svojom nominacijom za film „Priča sa zapadne strane“ zablistala u sunčano žutoj Oskar de la Renta (Oscar de la Renta) haljini ukrašenoj sa crvenim cvetom, koju je upotpunila sa Bulgari (Bulgari) nakitom.

Lea Sedu

Lea Sedu (Lea Seydoux) se pojavila na crvenom tepihu u neobičnoj, svetlucavoj Luj Viton (Louis Vuitton) haljini.

Šeron Dankan Brevster

Šeron (Sharon Duncan-Brewster) je odudarala od uobičajnog stila za filmske premijere u šarenom odelu sa metalik šminkom.

Ostavi svoj komentar