Mokasine su opet u modi – izgledajte elegantno i kada je hladno

Hladno vreme nosi sa sobom potrebu da se toplije obučemo. Naročito vodimo računa o tome kakvu ćemo obuću nositi. Sa druge strane, ukoliko želimo da izgledamo elegantno, ženstveno, razmišljaćemo o cipelama koje će nogu učiniti dužom te u kojima nećemo izgledati kao da smo krenule na skijanje. U ovakvim situacijama, tzv. koledžice ili mokasine kao i drugačiji tipovi ženskih cipela za hladnije vreme će se odlično uklopiti.

Mokasine su jedne od najstarijih modela cipela na svetu, a nosile su ih još žene severnoameričkih Indijanaca. Kada su dospele u Evropu, prvobitno su se koristile kao kućne cipele, a danas su one jedan od omiljenih modela žena širom sveta. Pored toga, mokasine su uvek moderne i mogu se nositi tokom različitih godišnjih doba.

Danas se mogu naći različiti modeli mokasina, od onih sa potpeticom do potpuno ravnih. One mogu biti različitih boja i dezena, kao što su plave ili mokasine sa animal printom. Ipak, najmodernije su uvek one najklasičnije crne ili braon mokasine, poput ovih Creator mokasina.

Kožne mokasine možete kombinovati sa različitim odevnim kombinacijama. Možete ih nositi u opuštenim varijantama sa farmerkama ili pantalonama, a možete ih ukoliti i sa haljinom ili suknjom i izgledaćete podjednako elegantno kao i u cipelama sa visokim potpeticama.

One se mogu nositi i u proleće, kao i u jesen i kada je suva zima. Mokasine su idealne i za poslovne prilike, jer pored toga što izgledaju svečano, veoma su udobne i možete ih dugo nositi.

Svaka žena bi trebalo da u svom garderoberu, ima bar jedan par mokasina i neće se pokajati, bez obzira na to da li se odluči za crne, crvene mokasine ili u nekoj drugoj boji. Mokasine su idealne za elegantne dame, ali i za poslovne i urbane žene. Jednostavno – mokasine su idealne za svaku ženu.

Mokasine možete nositi na bosu nogu ili ih možete kombinovati sa čarapama različitih dezena, koje će vaš stajling potpuno izmeniti. Ukoliko ih već nemate, nabavite jedan par Creator mokasina i nećete se pokajati.

Ostavi svoj komentar