Moderne najlon čarape za zimske dane

Hladnije vreme sa sobom donosi i hulahopke, odnosno najlon čarape. Poslednjih godina se mogu naći najrazličitije čarape, kakve do sada nismo imali prilike da vidimo. Različite aplikacije, boje i dezeni najlon čarapa mogu vaš naizgled običan stajling pretvoriti u neverovatnu kombinaciju. Zato smo za vas izdvojili najmodernije hulahopke ove zime.

1. Srebrne najlon čarape za praznične dane

Da li postoji bolje godišnje doba za šljokice i sjaj od zime i novogodišnjih praznika? Jednostavne crne kombinacije možete upotpuniti sjajnim, srebrnim čarapama i doprinećete prazničnoj atmosferi.

2. Čarape sa tačkicama

Čarape sa tačkicama su neodoljive i ove sezone. One su idealne za svakodnevne aktivnosti i učiniće da izgledate kao prava urbana devojka ili žena. Najbolje se slažu sa mini suknjama, ali ih možete kombinovati i sa haljinama.

3. Mrežaste čarape

Mrežaste čarape su već nekoliko godina unazad u modi, a ne izostaju ni ove sezone. Postoje različite vrste mrežastih čarapa, one sa uskim razmakom u pletenju i široko pletene. Za svakodnevne aktivnosti i poslovne prilike bolje je da odaberete one sa užim pletenjem, a široke mrežice ostavite za noćni provod. Danas se takođe mogu naći mrežaste čarape u različitim bojama, a najmodernije su crne ili krem mrežaste čarape.

4. Interesantni dezeni

U prodavnicama se ove godine mogu naći mnogi zanimljivi dezeni crnih najlon čarapa. Dovoljno je da u ormaru imate jednu jednostavnu, crnu haljinu i nekoliko čarapa različitih dezena i obezbedićete sebi različite stajlinge, samo zahvaljujući čarapama.

5. Crne čarape koje mora imati svaka žena

Svaka žena u svom garderoberu mora imati bar jedan par jednostavnih crnih čarapa. One su uvek u modi i neophodne su za jesen i zimu. Postoje različite debljine crnih čarapa pa tako možemo naći one gusto tkane, potpuno crne čarape ispod kojih nam se ne providi noga, kao i one prozirne, tanke. Crne čarape su čarape za svaki dan i za sve prilike.

Summary
Moderne najlon čarape za zimske dane
Article Ime
Moderne najlon čarape za zimske dane
Description
Hladnije vreme sa sobom donosi i hulahopke, odnosno najlon čarape. Poslednjih godina se mogu naći najrazličitije čarape, kakve do sada nismo imali prilike da vidimo.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar