Stil za moderne dame preko 60

Godine nikada nisu bile prepreka dobrom stilu. Prava dama se postaje upravo u zrelim godinama, posle pedesete. Stav je ono iz čega se rađa stil – koji ostaje neprolazan.

Žene u zrelim godinama treba da se oblače isključivo u skladu sa svojom ličnošću, koju su  godinama gradile i negovale. Ono što je bio deo vas i što ste volele da nosite kao mlađe, treba da negujete do kraja života. Iako često možemo videti da se starijim ženama savetuju pastelne boje i jednostavniji krojevi, to nikada ne morate poštovati. Oblačite ono u čemu se osećate lepo i moderno. Godine nisu važne. Moda je prolazna, stil je večan.

Elegantna odela pristaju u svim dobima

Crno, elegantno odelo, idealnog kroja koje pristaje vašoj figuri je nešto što nikada ne izlazi iz mode. U njemu ćete izgledati graciozno i ženstveno. Uklopite ga sa odgovarajućim ravnim ili  cipelama sa niskom potpeticom i torbom. Stavite vaše omiljeno prstenje, minđuše i odaberite moderni aksesoar koji volite i izgledaćete poput svetskih zvezdi. 

Bela košulja je uvek u  modi

Bela košulja nikada nije izašla iz mode. Mogu je nositi žene u svim starosnim dobima i žene različitih figura. Belu, klasičnu, košulju možete uklopiti sa elegantnim pantalonama, suknjom, ali i sa običnim farmerkama i dobićete idealnu, uvek modernu, dnevnu kombinaciju.

Biseri i bunda – damski simboli

Biseri su oduvek asocirali na dame. Ako se niste osećale spremne da ih nosite kao devojke, 60te godine su pravo vreme za bisere, ali i za bunde. Satenske pantalone, jednostavna bluza, biserna ogrlica i bunda su prava, graciozna kombinacija.

Moderne bundice

To što ste prešle pedeset, nikako ne znači da ne možete da nosite moderne bunde veselih dezena i boja. Izabertite bundu koja vam se dopada i uklopite je sa farmerkama ili pantalonama i izledaćete mlađe nego ikada.

Foto: Nastasija Nastevski

Model: Biljana Kašanin

Summary
Stil za moderne dame preko 60
Article Ime
Stil za moderne dame preko 60
Description
Godine nikada nisu bile prepreka dobrom stilu. Prava dama se postaje upravo u zrelim godinama, posle pedesete. Stav je ono iz čega se rađa stil - koji ostaje neprolazan.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

1 komentar na “Stil za moderne dame preko 60”

Ostavi svoj komentar