Da li ste čuli za Bejb luksuzni hotel na Senjaku?

The Babe Boutique Hotel je butique hotel koji se nalazi u Beogradu, na Senjaku. Smešten je u samom srcu Senjaka, u ulici Vase Pelagića. Okružen je zelenilom, modernim vilama kao i istorijskim građevinama. Ovakav koncept hotela odavno je popularan u svetu. Bejb je zamišljen kao dom, tako da je cilj hotela da se svaki gost oseća kao kod kuće. Apartmani su prostrani, upotpunjeni stilskim nameštajem, antikvitetima, na zidovima su slike raznih umetnika, a tu su i komadi nameštaja koji imaju dodir sa mističnim Balijem.

Zaštitni znak hotela je zlatna kada, koja se nalazi u istoimenom apartmanu i postala je pravi hit. Neretko ćete videti slike na društvenim mrežama baš pored kade ili iz prelepog lobija hotela. Ako se odlučite da sedite u lobiju uz prvu jutarnju kafu, imaćete pogled na ceo hotel, a u samom lobiji se nalazi klavir.

Enterijer hotela je mešavina boho stila i eklektike koji daje jedan osećaj topline i potpuni ugođaj kako za boravak, tako i za dnevne posete gostiju.

Hotel raspolaže sa pet soba od kojih je jedna Standard, tri su Deluxe sobe i jedan Apartman. Takođe ima svoj salon za ulepšavanje i  teretanu.

The Babe Hotel poseduje i restoran na Rooftopu koji ima prelep pogled na grad, kako danju tako i noću kada se upale svetiljke i grad dobije posebnu draž.

Uživaćete u zimskim danima u ovom predivno uređenom hotelu.

Ostavi svoj komentar