Tapete čine čudo u vašem prostoru

Ako ste se odlučili da promenite nešto u vašem prostor, a niste u mogućnosti da pravite kompletno renoviranje, razmislite o novim tapetama. Tapete potpuno menjaju vaš enterijer, menjaju utisak cele prostorije, a dovoljno je da ih stavite samo na jedan zid. Danas na tržištu postoji veliki izbor tapeta, od jednobojnih i jednostavnih do šarenih i vrlo dekorativnih. Tapete mogu da budu i različite teksture, od potpuno glatkih, pa do hrapavih.

Nekada je dovoljna da stavite samo borduru na zid i već ste napravili veliku promenu. Jednostavnim rešenjem možete učiniti da vaš dom izgleda kao nov, da dobije toplinu, potrebnu svežinu i bude ugodnije mesto na kojem provodite vreme sa najmilijima.

3D tapete

Pored običnih standarnih tapeta, u ponudi su i 3D foto tapete. One daju efekat trodimenzionalnosti. Izrađene su od najkvalitetnije plastificirane folije. Dugotrajnost ovih tapeta je zagarantovana, a što je jako bitno i održavanje je jednostavno. One su vodoperive, pa je dovoljno da ih prebrišete krpom nakvašenom vodom i vaše 3D tapete će uvek izgledati kao nove.

Takođe, na tržištu postoje i takozvani dekorativni stikeri koji mogu biti idealni za ukrašavanje dečije sobe. Vaši mališani će se svako jutro buditi sa osećajem kao da su u bajci. Ovi dekorativni stikeri mogu biti različitih dezena, te je potrebno samo da vi i vaši klinci pustite mašti na volju i malo pretražite po internetu.