Horoskop za decembar 2022. – Ovan

Posao – Napravite pauzu i ne obeshrabrujte se

Iako su Ovnovi poznati po svojoj energičnosti i ogromnom entuzijazmu ovu 2022. godinu ipak će završiti u nešto mirnijem stilu. Za mnoge Ovnove kraj ove godine je dosta naporan i verovatno se stvari ne odvijaju po planu. Za uspeh je potrebno vreme, novac, dobre ideje. Ovnovi su se obeshrabrili ali trenutno zatišje će trajati samo još izvesno vreme. Pred njima je period koji će uskoro doneti preokret i obilje dobre energije.

Ali tokom decembra važno je napraviti pauzu i izanalizirati šta se prethodno dešavalo, otkriti svoje slabe tačke i s dobrim planom ući u 2023. Ako budu imali ideje o većim ulaganjima u posao, o kreditima ili pozajmicama najbolje je u decembru sačekati s tim. Timski rad s osobama rođenim u promenljivim znacima doneće im novac jer će imati odličnu komunikaciju s Blizancima, Devicama, Strelčevima i Ribama.

Ljubav – Slobodni ne primećuju udvarače

Ovnovi koji su trenutno slobodni neće biti mnogo aktivni u komunikaciji s osobama koje im se budu udvarale, i kao da unapred sebe osuđuju na dalju samoću. Ako s nekim već komuniciraju veza bi mogla da ostane površna i nepredvidljiva tokom celog meseca decembra. Iako će im prijati da izlaze na razna okupljanja, i da budu u javnosti, na tim mestima više pažnje će obraćati na svoje prijatelje i poznanike nego na udvarače.

Ovnovi koji su u braku sumnjaće na vernost partnera i imaće jak utisak da se umešala treća osoba. Ovaj period biće im izrazito naporan i biće teški i sebi i svojoj okolini. Da bi popravili svoje raspoloženje i vratili misli u miran tok porebno im je da se udalje od svakodnevice. Neki miran, kraći odmor potpuno bi ih regenerisao. 

Zdravlje – Pripazite na to šta udišete

U ovom periodu osetljiva tačka su vam pluća i disajni organi pa izbegavajte da duže vreme boravite napolju ako je vazduh zagađen ili ima smoga. Ako konzumirate cigarete, smanjite svoje nezdrave navike. Nervozni ste više nego inače. 

Pročitajte mesečni horoskop za decembar 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar