BMW X8 – najsnažniji automobil ove kompanije

Nemačka kompanija automobila BMW najavila je novi model – X8, koji će imati i svoju M verziju sa hibridnim pogonom i na taj način će postati najsnažniji serijski automobil koji je BMW do sada proizveo.

Iz kompanije su najavili da spremaju model koji će parirati Porshe Cayenne Turbo S E – Hybrid – u. Novi BMW X8 predstavljen je medijima 16. novembra na Salonu automobila u Los Anđelesu, a zvanično će biti prikazan javnosti 29. novembra.

Novi BMW X8 trebao bi da bude unapređena, sportska verzija, modela X7.  On će zadržati svoj kockasti oblik, sa nešto nižom linijom krova od X sedmice. Novi model će možda imati i tri reda sedišta, ali to još uvek nije potvrđeno.

M verzija će verovatno imati kombinaciju 4,4 litarskog V8 bezinca i elektromotora. Ovaj hibridni pogonski sistem razvijaće oko 750KS, što ga ubedljivo čini najsnažnijim BMW modelom do sada.

Ovaj model će najverovatnije biti u prodaji sledeće godine. 

Summary
Novi BMW X8 – najsnažniji automobil ove kompanije
Article Ime
Novi BMW X8 – najsnažniji automobil ove kompanije
Description
Nemačka kompanija atuomobila BMW najavila je novi model - X8, koji će imati i svoju M verziju sa hibridnim pogonom i na taj način će postati najsnažniji serijski automobil koji je BMW do sada proizveo.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar