Novi eksplicitni film o Merlin Monro na Netfliksu

Netfliks je najavio film „Blonde“ koji predstavlja ekranizaciju romansirane biografije Merlin Monro, koju je napisala Džojs Kerol Outs (Joyce Carol Oates). Film je režirao Endrju Dominik (Andrew Dominik), a biće dostupan isključivo starijima od 17 godina.

Glavnu ulogu ima Ana de Armas (Ana de Armas), koja se trenutno smatra jednom od najtraženijih glumica u Holivudu. Ona se devet meseci spremala za ovu ulogu, a kako bi ličila na glumicu morala je svakodnevno da provede nekoliko sati u frizerskoj stolici. Pored fizičkih, morala je i emocionalno i psihološki da se pripremi za kompleksan lik Merlin Monro.

„Njen život nije bio jednostavan, jer morate zaista da uđete duboko u taj period i ono što joj se desilo, njenu priču. Bilo je vrlo intenzivno. Prošla je mnogo toga što nije bilo lako u to vreme, a ne bi bilo ni sada. Imala sam sreću što sam imala više meseci da se pripremim. Obično nemamo taj luksuz i moramo da žurimo s projektom, ali sam ja zaista imala vremena da je proučim. O njoj imam toliko materijala, toliko toga da gledam i slušam. To sam i uradila i mislim da je rezultat izuzetan i vrlo potresan“ – rekla je Ana De Armas za „Pipl“.

Pored Ane de Armas, u filmu igraju i Edrijen Brodi (Adrien Brody), Bobi Kanavale (Bobby Cannavale), Džulijana Nikolson (Julianne Nicholson) i drugi.

„Ako se publici ne svidi, to je je**no njihov problem. Nije to takmičenje za javnu funkciju. To je film o Merilin Monro za starije od 17 godina. Tako nešto ste želeli, zar ne?“ – izjavio je reditelj Endrju Dominik.

On je rekao i da je Netfliks insistirao da se angažuje montažerka Dženifer Lejm (Jennifer Lame), kako bi ukolnila suviše eksplicitne scene, među kojima je i scena silovanja, opisana u romanu.

Muziku za film radili su Nik Kejv (Nick Cave) i Voren Elis (Warren Ellis), a bilo je planirano da bude premijerno prikazan na festivalu u Kanu. Međutim, datum premijere još uvek nije poznat.

Ostavi svoj komentar