Dženifer Lopez i Ben Aflek su se ponovo verili

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) i Ben Aflek (Ben Affleck) ponovo su se verili nakon skoro dve decenije od raskida. Dženifer je potvrdila ove glasine na svom blogu OnTheJLo, na kome je podelila snimak svog prstena sa zelenim dijamantom.

„Uvek kažem da je zelena boja moja srećna boja. Možda možete da se setite zelene haljine. Shvatila sam da ima mnogo trenutaka u mom životu u kojima su se dešavale neverovatne stvari kada sam nosila zeleno“ – napisala je Dženifer na svom blogu, povodom svog vereničkog prstena sa zelenim dijamantom.

Glumac Ben Aflek ju je prvi put zaprosio 2002. godine, tada sa ružičastim šestokaratnim dijamantskim prstenom. Par je raskinuo veridbu, kako su tada objasnili: „Zbog prevelike medijske pažnje oko našeg venčanja, odlučili smo da odložimo datum“.

Pomirili su se prošlog leta, nakon što je Dženifer otkazala veridbu za zvezdom Jenkija Aleksom Rodrigezom. Oni su potvrdili njihovu vezu, kada su se zajedno pojavili na Venecijanskom filmskom festivalu, nakon kog su krstarili Mediteranom.

Ben Aflek je bio u braku sa glumicom Dženifer Garner (Jennifer Garner) sa kojom ima troje dece Vajolet, Serafinu i Samuela. Razveli su se 2018. godine nakon 13 godina braka.

Dženifer Lopez je bila u braku sa muzičarem Markom Entonijem (Marc Anthony) sa kojim ima dvoje dece Eme i Maksa. Razveli su se nakon 10 godina.

Summary
Dženifer Lopez i Ben Aflek su se ponovo verili
Article Ime
Dženifer Lopez i Ben Aflek su se ponovo verili
Description
Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo su se verili nakon skoro dve decenije od raskida. Dženifer je potvrdila ove glasine na svom blogu OnTheJLo.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar