Arsenal fest u Kragujevcu

Muzička manifestacija Arsenal fest biće održana od 30. juna do 2. jula u Kragujevcu. Na festivalu će ove godine nastupiti multietnička džipsi pank-rok grupa Gogol Bordello, kao i Darko Rundek, Električni orgazam, Goblini, Van Gog, Rock El Clasico Stefan Milenković i Nele Karajlić, Negativ i drugi.

Arsenal fest je festival koji zadovoljava različite muzičke ukuse, pa će tako pored rok bendova nastupiti i Senidah, Smoke Mardeljano, Crni Cerak i drugi.

Na prvoj večeri festivala, posetioci će moći da čuju bend Placebo, Ritam nereda, Negative, Rock El Clasico, Električni orgazam, Zyrion, E-play i Pepe.

Druge večeri će nastupiti Basha, Bolesna štenad, Van Gogh, Senidah, Z++, Eyesburn, Ana Popović, Roni size i Goran Bare & Majke.

Poslednje večeri festivala, 2. jula, nastupiće Thievery Corporation, Crni Cerak, Inner Circle, Mortal Kombat, Smoke Mardeljano, Goblini, DJ Aćim i DJ Eye.

Festival se održava na tri lokacije, Main Stage festivala se nalazi u Kneževom arsenalu, prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz 19. veka. Obližnji Garden Stage je u drvećem natkrivenoj „Zastavinoj bašti“, dok je Explosive DJ Stage smešten u rustičnu zgradu „Čaurnicu“.

Cena za komplet ulaznica iznosi 3000 dinara, dok jednodnevna ulaznica iznosi 1500, 1800 i 2000 dinara (1, 2. ili 3. dan). Možete ih nabaviti na svim Tickets prodajnim mestima širom Srbije, kao i putem sajta. U Kragujevcu karte možete kupiti u Domu omladine, Da Gama Travel-u Triptih i Music Store-u.

Arsenal fest je prvi put održan 2011. godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih festivala u Srbiji. Kraj svakog jula rezervisan je upravo za ovaj festival na kome su do sada nastupali mnogi poznati bendovi i muzičari. 

Summary
Arsenal fest u Kragujevcu
Article Ime
Arsenal fest u Kragujevcu
Description
Muzička manifestacija Arsenal Fest biće održana od 30. juna do 2. jula u Kragujevcu.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar