Dodela MAC Music Awards u Areni 25. i 26. januara

Nakon dve godine pauze, u Štark Areni, 25. i 26. januara 2023, odrzaće se ceremonija dodele MAC Music Awards. Organizator ovog događaja, kao i do sada je Sky Music korporacija.

Prvog dana ove ceremonije, nastupiće muzičari koji regionalnom scenom suvereno vladaju već decenijama, muzičari iz svih žanrova muzike: pop, rock, rap, hip hop, world music i narodne muzike. Za drugi dan manifestacije su najavljena najpopularnija imena trap, Balkan trap, urban pop, drill i pop-folk muzike. Njihov izvođenje biće praćeno uzbudljivim muzičko-scenskim efektima i zahtevnim plesnim elementima.

Na zvaničnom Instagram nalogu MAC-a, je u nedelju 4. decembra najavljeno treće izdanje ove popularne ceremonije. Neke od najvećih muzičkih zvezda regiona, dosadašnjih dobitnika MAC nagrada su nominovali po tri favorita za ovogodišnju nagradu. Učestvovali su i izvođači koji su tom prilikom nominovani, pa su pratioci mogli da vide i koga su predložili Konstrakta, Seksi iz Crnog Ceraka, Lacku, Nucci, Edita i Sara Jo.

Karte se mogu kupiti na sajtu efinity.rs ili putem mobilne aplikacije Efinity za iOS i Android.

Ostavi svoj komentar