Kardašijanke su snimile novi rijaliti

Kardašijanke su snimile novi rijaliti program pod nazivom „The Kardashians“, koji će biti premijerno prrikazan 14. aprila na platformi Hulu. Kendal, Kajli, Kim, Kloi, Kortni i Kris ponovo su se upustile u snimanje ovog formata, nakon završetka rijalitija „Keeping Up With the Kardashians“ koji se emitovao skoro 14 godina na kanalu E!.

„Porodica koju poznajete i volite je ovde sa potpuno novom serijom, koja vam daje potpuno novi pristup u njihove živote. Kris, Kortni, Kim, Kloi, Kendal i Kajli vraćaju se pred kamere da otkriju istinu iza naslova.“ – glasi sinopis nove emisije.

Kim je sada razvedena, Kajli je postala majka po drugi put, a Kortni je verena. Dakle, gledaoci će imati priliku da ih gledaju u novim životnim oklonostima.

„Od intenzivnog pritiska vođenja biznisa vrednih milijardu dolara do urnebesnih radosti svakodnevnog života, ova serija provešće gledaoce kroz iskrenu priču o ljubavi i životu u centru pažnje.“ – najavili su iz Hulu-a.

Novi rijaliti se neće preterano razlikovati od prethodnog, ali će imati više dokumentarnih delova. Jedan od razloga prelaska na platformu Hulu, koja je u vlasništvu Diznija, svakako je novac, kako je potvrdila i Kris Džener (Kris Jenner). Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) je istakla da će sve one imati ravnopravnu zaradu, što nije bio slučaj tokom prethodnog rijalitija.

Rob Kardašijan (Rob Kardashian) i Kejltin Džener (Caitlyn Jenner) se najverovatnije neće pojavljivati u novom šouu, ali ćemo zato ponovo gledati Skota Disika (Scott Disick), Kortninog bivšeg, kao i njenog novog verenika Travisa Barkera (Travis Barker).

Pogledajte i trejler za novi rijaliti šou sa Kardašijankama.

Summary
Kardašijanke su snimile novi rijatliti
Article Ime
Kardašijanke su snimile novi rijatliti
Description
Kardašijanke su snimile novi rijaliti program pod nazivom „The Kardashians“, koji će biti premijerno prrikazan 14. aprila na platformi Hulu.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar