Haljine i suknje u kojima ćete izgledati neodoljivo ovog proleća

Proleće je blizu i napokon ćemo se osloboditi teških, zimskih stvari. Vedre boje i dezeni su neizostavni deo najlepšeg godišnjeg doba, a modni trendovi će procvetati zajedno sa prirodom. Ipak, ono čemu se najviše radujemo kod proleća jesu haljine. Razdragane, cvetne i prijatne haljine nagoveštavaju dolazak lepih i toplih dana.

Mi smo za vas izdvojili nekoliko haljina i suknji modne kuće „Sortie Pariz“ u kojima ćete izgledati neodoljivo ovog proleća.

Rese su ponovo u modi

Rese su modni trend koji se sa vremena na vreme vraća. To je slučaj i ovog proleća, a na suknjama i haljinama različitih dezena možemo videti rese. One daju posebnu čar i razdraganost suknjama i podstiču vas da zaplešete.

Foto: Nastasija Nastevski

Cvetni ženstveni dezeni

Bez cvetnih dezena proleće se jednostavno ne može zamisliti. Cveće je prisutno svuda, na košuljama, haljinama, majicama, pantalona i na suknjama. Dugačka haljina sa plavim cvetovima je idealan izbor za ovo proleće. U njoj ćete sigurno biti primećene.

Foto: Nastasija Nastevski
Foto: Nastasija Nastevski

Zelena je vodeća boja ovog proleća

Glavne boje ovog proleća, kako smo mogli da vidimo na Nedeljama mode širom sveta, su barbi roze, narandžasta i zelena. Celokupna paleta zelene boje je prisutna u prolećnim kolekcijama. Od pastelne, preko tirkizne pa do smaragdne, zelena boja je kraljica ovog proleća.

Foto: Nastasija Nastevski

Animal print je još uvek prisutan

Animal print se za ljubitelje ovog stila uvek može pronaći. Crno-bele kombinacije su modni klasik, a ako ovu kombinaciju ukombinujete i sa suknjom u animal printu, dobićete pravi moderni stajling za ovo proleće.

Foto: Nastasija Nastevski

Maxi dužina se vratila

Iako su nas na proleće možda asocirale kraće haljine, maxi dužina je ponovo veoma moderna. Dugačke haljine i suknje u najrazličitijim bojama i dezenima su pravi izbor za ovo proleće. U njim ćete se osećati nesputano i prijatno.

Foto: Nastasija Nastevski

Odeća: Sortie Paris

Model: Milena Lasić

Stilista: Milena Lasić

Ostavi svoj komentar