Venčanja poznatih koja su obeležila 2021.

Ove godine velika venčanja su se vratila u punom sjaju. Tokom 2020. godine, usled pandemije, održavale su se uglavnom male ceremonije, ali se to u ovoj godini promenilo i mogli smo da vidimo neka od najpompeznijih venčanja, poput onog koje je imala Pariz Hilton. Izdvojili smo za vas koja su to venčanja poznatih u svetu obeležila 2021. godinu kao i šta su mlade odabrale da obuku tog pog posebnog dana.

Arijana Grande i Dalton Gomez

U intimnoj atmosferi u svojoj kući u Montesitu, Arijana Grande (Ariana Grande) je 15. maja, rekla „da“ agentu za nekretnine Daltonu Gomezu (Dalton Gomez). Arijana je nosila elegantnu venčanicu sa otvorenim leđima, koju je kreirala čuvena Vera Vang (Vera Wang) i svilenkaste Đuzepe Zanoti (Giuseppe Zanotti) štikle.

Loren Paskal i Denis Obrajan

Bivša Šanel (Chanel) manekenka, kuvarica i jedna od urednica britanskog Voga (Vogue) Loren Paskal (Lorraine Pascal) je na svom venčanju nosila Vivijen Vestvud (Vivienne Westwood) haljinu, koju joj je poklonila njena ćerka Ela Balinska (Ella Balinska). Ona se udala za Denisa Obrajana (Dennis O’Brien), a ovo joj je drugi brak.

Jasmin Tuks i Huan David Borer

Model Jasmin Tuks (Jasmine Tooks) udala se za Huan Davida Borera (Juan David Borrero) u katoličkoj crkvi, nakon čega je usledila ceremonija u obližnjoj hacijendi. Nosila je venčanicu koju je kreairao Zuha Murad (Zuhair Murad). „Želela sam da mi on napravi haljinu od trenutka kada sam prvi put bila na njegovoj reviji.“ – rekla je Jasmin za Vog.

Paris Hilton i Karter Reum

Paris Hilton (Paris Hilton) se za Kartera Reuma (Carter Reum) udala na imanju svog dede u Bel Er-u. Paris je nosila predivnu Oskar de la Renta (Oscar de la Renta) haljinu sa cvetnim vezom. Njihovo venčanje je zasigurno najspektakularnije u prethodnoj godini. Zabava je trajala nekoliko dana, a Paris tokom proslava nosila različite haljine. Ovo venčanje smatra se jednim od najskupljih u poslednjih deset godina.

Lili Kolins i Čarli Mekdauel

Zvezda serije „Emili u Parizu“ Lili Kolins (Lily Collins) udala se, 4. septembra, za Čarlija Mekdauela, okružena prirodom u Danton Hot Springsu. Nosila je haljinu koju je kreirao Ralf Loren (Ralph Loren).

Isa Rae i Luis Diame

Glumica Isa Rej (Issa Rae) udala se na jugu Francuske za Luisa Diama (Louis Diame).  On je nosio smoking od crvenog somota koji potpisuje Dolče i Gabana (Dolce and Gabbana), a ona imala venčanicu koju je kreaira Vera Vang.

Gven Stefani i Blejk Šelton

Pevačica Gven Stefani (Gwen Stefani) se udala za Blejka Šeltona (Blake Shelton) u tradicionalnoj Vera Vang venčanici. Nosila je i veo na kome su bila izvezena imena njene dece i muža. Nakon ceremonije se presvukla u korset i kaubojske čizme i time je ostala dosledna svom stilu.

Čini se da Vera Vang i dalje prednjači u dizajniranju venčanica o kojima maštaju devojke širom sveta.

Summary
Venčanja poznatih koja su obeležila 2021.
Article Ime
Venčanja poznatih koja su obeležila 2021.
Description
Ove godine velika venčanja su se vratila u punom sjaju. Tokom 2020. godine, usled pandemije, održavale su se uglavnom male ceremonije, ali se to u ovoj godini promenilo i mogli smo da vidimo neka od najpompeznijih venčanja, poput onog koje je imala Pariz Hilton.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar