Dekorišite stan i slikajte vaše klince – ostaće vam prelepe uspomene

Pred Novu godinu društvene mreže su preplavljene slikama dece u prazničnom ambijentu. Ipak ne morate otići u studio i platiti profesionalnog fotografa da napravi slike vaših prinčeva i princeza u novogodišnjem ambijentu. To sve možete uraditi u svom domu. Deca će divno da se zabave, a i vi sa njima. Osim toga što će biti puno smeha dok fotografišete vaše mališane, za uspomenu će vam ostati fotografije od kojih posle možete napraviti prelep album. Pročitaje nekoliko naših predloga kako da napravite fenomenalne fotografije.

Dekorišite vaš sto u dnevnoj sobi, postavite na njega novogodišnje kugle, postavite sveće, dekorativne poklončiće ili pak snežnu kuglu i dozvolite vašem mališanu da sedne na sto ili pored tog lepog dekora i fotografišite ih. Dobićete sjajnu sliku za ram.

Ako imate kamin u kući, dekorišite i njega u prazničnom duhu. Obucite vaše mališane u crvenu, belu ili bilo koju drugu boju koja se slaže sa dekorom i slikajte ih. Možete da ukrasite i ulazna vrata sa nekim lepim venčićem i pored toga što će vam biti milina svaki put kada ulazite u kuću, dobićete i sjajnu pozadinu za lepu fotografiju.

Slikanje pored novogodišnje jelke ne sme da izostane. U decembru u radnjama možete da kupite novogodišnje kapice, naočare, rajfove… To sve dobro dođe kao aksesoar za vašeg mališana i doprinosi prazničnom duhu.

Deca u toku slikanja uživaju, a i vi sa njima. Padaće im kapice sa glave, skliznuće rajf i možda baš tada napravite najlepšu spontanu i veselu fotografiju. Baš kakva i treba da bude. Vašem klincu ili klincezi dajte neki novogodišnji dekor da drži u ruci, da bi sve izgledalo još bajkovitije.

Sa malo mašte i puno ljubavi možete zabeležiti momenat novogodišnjih praznika koji će vama i vašim klincima kroz fotografije ostati u najlepšoj uspomeni.

Ostavi svoj komentar