Poklon za Dan zaljubljenih – maštoviti predlozi dostupni svima

Dan zaljubljenih ili Saint Valentine’s Day slavi se 14. februara i nije naš praznik, ali je lep jer se slavi ljubav i sve češće ga ljudi proslavljaju. Dan kada možete da iskažete svoju romantičnu stranu, ali i ako niste romantičan tip osobe, da bar ovog dana usrećite svoju polovinu. Svi dani i praznici u kojima se proslavlja ljubav su lepi sami po sebi. Možda ne znate na koji način da pokažete svoju ljubav, a ne želite da to bude neki kliše poklon ili odlazak na večeru. Mi imamo za vas nekoliko kreativnih predloga za poklon za Dan zaljubljenih. Nekada i sitna pažnja, uz malo truda znači puno.

Stan dekorisan u znaku Dana zaljubljenih

Jedan od predloga je da dekorišete vaš stan u fazonu Dana zaljubljenih. Što znači da su vam potrebni baloni, natpis na kom piše „Volim te“. Sveće su uvek dobrodošle jer daju posebnu notu romantičnoj atmosferi. Dočekajte vašeg partnera sa osmehom na licu, u ovako dekorisanom prostoru, i sigurno ćete ga obradovati.

Katanac kao simbol večne ljubavi

Znate da u mnogim gradovima postoje mesta gde se kače katanci ljubavi. E pa kupite upravo takav. Obojite ga u crveno i nađite mesto u vašem gradu, gde ćete da se uputite vi i vaš partner i zakačite ovakav katanac. Uvek ćete se sećati toga i rado se vraćati na to mesto.

Ruže su uvek u modi

Buket crvenih ruža, možda vam zvuči kao kliše, ali nije. Crvene ruže simbolizuju ljubav, pa šta ćete lepše od toga. Ceo buket dekorišite crvenim srcem i poklon za Dan zaljubljenih je spreman.

Sendviči sa srcem

Mnogi parovi odlaze u restoran na večeru za Dan zaljubljenih. Ako pak želite da ovaj praznik provedete u toplini svog doma, napravite tost sendviče sa srcem. Možete da uzmete kalup u obliku srca i da vaš tost bude ljubavni, ali možete sam sendvič da dekorišete sa malim crvenim cherry paradajzima i da uz malo kreativnosti napravite večeru za zaljubljene.

Srca od papira rasuta po stanu

Latice ruža u kadi, daju specijalnu lepotu. Isto tako i srca od papira rasuta po stanu, daju šarm celoj dekoraciji i ovom danu. Možete da kupite raznobojne papire i da isečete na stotinu srca, sledeći korak je da ih prospete svuda po stanu i pokažete kako vaše ljubavi ima toliko, da se čak i proliva svuda, baš kao ova srca.

Kreativno srce od karmina

Vrlo šarmantna ideja. Možete da se sastanete sa vašim partnerom i da pomisli da ste i zaboravili da je Dan zaljubljenih, a onda pokažete svoje prste i potpuno ga oduševite. Budite spremni i isto ovako nacrtajte srce, oči i usne na svojim prstima. Pokažite ovaj sladak vid pažnje, pre nego se ceo trud razmaže.

101 razlog zašto volite vašeg dragog (ili dragu)

Sačuvajte teglu od krastavca ili turšije. Operite je. Na papirićima koje možete da stavite u kovertice, ali i ne morate, ispišite 101 razlog (ili onoliko koliko se setite) zašto volite vašeg dragog ili dragu. Možete da ubacite i neke uspomene. Na papiriče prsnite vaš parfem, pa onog trenutka kada on ili ona otvori teglu, moći će da oseti vaš miris. To je nešto što će trajati za uvek, jer takve uspomene ne blede, a miris ne iščezava jer papir dugo drži parfem.

Ostavi svoj komentar