Horoskop za mart 2022. – Ovan

Posao – puno energije i puno napetosti

Postajete veoma nestrpljivi jer vam je Mars u Jarcu doneo priliv energije s kojom niste znali kako da se snađete. Odjednom se oko vas stvorilo bezbroj novih pitanja, dilema i suočili ste se sa svojom neodlučnošću. Iako su vaše kolege na poslu prilično uslužne i vama od koristi, vi ipak birate teži put i solo pristup situacijama. Određene muške osobe predstavljaće vam prepreku za lakše pronalaženje rešenja pa vam se savetuje da u bližem okruženju ipak birate ženske saradnike.

Početak meseca marta biće jako napet, kako zbog količine nagomilanog posla, tako i zbog mnoštva novih ideja koje će se nizati jedna za drugom a kojima nećete moći kvalitetno da se posvetite. Trebalo bi da razmislite da svoje obaveze malo bolje preraspodelite, kako bi vam ostalo bar nešto više slobodnog vremena. 

Ljubav – nova ljubav ili povratak stare

Ovnovi koji su sami imaće u toku marta dosta dobrih mogućnosti da se s nekim novim upoznaju i da započnu interesantne emotivne i prijateljske odnose. Venera i Mars u Vodoliji  daju težnju ka opuštenim i slobodnim vezama, i želju da se u odnosima bude autentičan i drugačiji.

Tokom druge polovine meseca prisustvo Saturna ponovo će aktivirati prilike za obnavljanjem starih veza, makar i samo putem telefona, poruka, obične prepiske. Ovnovska preciznost i jasnoća u razmišljanju postaviće pred starog partnera striktno definisane namere i želje, i ako ta druga strana ne bude htela da se prilagodi određenim zahtevima automatski će prestati i svaki dalji kontakt. Iako znate da budete naizgled surovi prema neodlučnim ljudima veoma je dobro za vas što umete da postavljate jasne granice.  

Zdravlje – manji problemi sa disajnim putevima

Vaše zdravlje je dobro, mogući su samo manji problemi sa sinusima pa se čuvajte ako imate alergije ili tokom vetrovitih i hladnijih dana.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar