Horoskop za mart 2022. – Ribe

Posao – spremni ste na timski rad

Raduje vas kada okolina odobrava vaš rad i pozitivno prihvata vašu kreativnost. Na poslu ćete tokom marta meseca biti puni pozitivnog elana i spremni da radite čak i prekovremeno ako je potrebno. Dobra energija između vas i kolega pokreće vas da kroz zajedničke projekte pokažete koliko vredite. Više će vam prijati timski rad nego samostalan.

Izuzetno dobru komunikaciju imaćete sa Rakovima i Lavovima, a Vage će biti vaša inspiracija. Ako vas poslovna putovanja povezuju sa inostranstvom budite spremni da se tamo pokažete u svom najboljem izdanju i da otvorite nove mogućnosti koje donosi jedan partnerski posao. Finansijska situacija je sasvim dobra i stabilna.

Ljubav – osoba sa kojom ste u vezi može pokazati posesivnost

Mlad Mesec u vašem znaku početkom marta učiniće vas senzitivnim na sve situacije koje se odnose na emocije i vaša lična očekivanja po pitanju ljubavnih odnosa. Bićete skloni da praštate više nego što treba i da olako prelazite preko ozbiljnih situacija koje zahtevaju da na njih obratite više pažnje.

Osoba koja vam se dopada, ili s kojom ste u vezi, pokazaće netaktičnost i tokom perioda koji dolazi otkrićete neke skrivene osobine koje vam se neće dopasti. Ovo se pre svega odnosi na sklonost te osobe da vama priča jedno a radi nešto sasvim drugo, kao i da pokazuje pojačanu posesivnost prema vama i uspostavlja kontrolu nad vašom svakodnevicom. Bilo kakvo preterivanje u pravcu kontrole i stalne provere izazvaće u vama otpor i želju da se iz takvog odnosa povučete.

Zdravlje – prekontrolišite zube

Posetite stomatologa, mogući su problemi sa zubima.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar