Horoskop za mart 2022. – Rak

Posao – mogućnost zarade kroz privatni biznis

Usmereni ste na novac i zaradu i u ovom periodu zvezde su vam zaista naklonjene na tom polju. Pitanja nasledstva mogu biti dominantna, kao i razmišljanje o većim ulaganjima, u kupovinu zemljišta, nekretnina, preuređivanja i proširenja životnog prostora.

Ako ste u privatnom poslu očekuje vas mogućnost dobitka kroz partnerski biznis. Veoma dobru saradnju mogli biste imati s Jarčevima i Vodolijama. Blizanac i Devica deluju na vas jako insiprativno i nakon razgovora s njima, i razmene konkretnih informacija, dobićete mnoštvo novih ideja. Ovo je dobar trenutak i za sve one Rakove koji tek počinju s novim poslom, ili prave korak ka promeni posla. Oblasti u kojima ćete dominirati u pozitivnom smislu su bankarstvo, osiguranje i slično.

Ljubav – potrebno vam je prostora

Vaš partner je prilično neuhvatljiv i nedefinisan, pa će vam biti naporno da iz dana u dan pratite nepovezan tok njegovog raspoloženja. Ako ste već duže vreme u vezi osetićete zasićenje i razmišljati o tome da se na neko vreme udaljite jedno od drugog. Ni sami ne znate šta biste zapravo hteli. Rakovi koji su u braku mogu očekivati stabilnu situaciju ali i prilično monotonu. 

Ukoliko ste sami i planirate novo poznanstvo očekuje vas preokret s osobom koja je iz vašeg neposrednog okruženja a koju ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja. U komunikaciji ste nekako dvosmisleni i ne šaljete jasne signale šta biste hteli. Ako vam se neko dopada krenite pravo u akciju, jasno i glasno, bez uvijanja.

Zdravlje – pazite da ne povredite ruke

Osetljivi su vam zglobovi, prsti, pa se čuvajte povreda ruku, posebno ako na poslu. Takođe, slaba tačka su vam kolena.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar