Horoskop za mart 2022. – Lav

Posao – Kreativni ste i uporni

U fazi ste u kojoj priželjkujete naglu i brzu poslovnu ekspanziju i uložićete mnogo energije da ostvarite sve ono što ste zamislili. Okolnosti vam nisu naklonjene ali nećete odustati iako ćete se suočiti s dosta prepreka. Osobe u znaku Strelca i Riba vam donose sreću i možete se na njih osloniti. Ako je vaš posao povezan s putovanjima ili inostranstvom uskoro vam stižu jako dobre vesti.

Kreativnost Laovova biće na vrhuncu i jednostavno ćete zapanjiti sami sebe inspiracijom koju imate. Ako se bavite umetnošću očekuje vas priznanje ili nagrada za vaše angažovanje i bićete prisutniji u javnosti nego obično. Posao kojim se bavite, šta god da radite, deluje vrlo pozitivno na rad vaših kolega i njihovu produktivnost. Zaista ćete mnogima sada poslužiti kao uzor.

Ljubav – Moguć povratak na raniju vezu

Bićete radoznali da saznate nešto više o osobi iz prošlosti i potajno se možete nadati obnovi jedne stare veze. Emocije vas ne napuštaju iako pokušavate da sopstvene misli preusmerite na sasvim drugu stranu. Ukoliko ste u ovom trenutku spremni da svog prošlog partnera prihvatite sa svim njegovim vrlinama i manama nećete imati nikakvih prepreka da ljubav započnete ponovo. Važno je da budete svesni da se niko ne može promeniti preko noći, kao i da kritikovanjem nečijeg ponašanja samo otežavate situaciju. U ovom periodu bićete energični i nestrpljivi pa probajte da ipak malo smirite tu toliko naglašenu strast u sebi. Partner vas voli i neće to kriti.

Ako ste sami srešćete se s osobom koja je veoma uspešna u svom poslu i na neki način poznata po svom radu. Taj neko osvojiće vas veoma brzo rečima i šarmantnim pristupom.

Zdravlje – Zdrav način života poželjan

Vrlo ste snažni fizički i ne bi trebalo da imate zdravstvenih problema. Držite se zdravog stila života i umerenosti u hrani.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar