Horoskop za mart 2022. – Devica

Posao – istrajte u svemu što zamislite

Može se reći da ste trenutno na vrhuncu svoje energičnosti i da u narednih mesec dana možete postići fantastične poslovne rezultate. Sve što budete započeli u martu mesecu ispostaviće se kao pravi potez i nemojte odlagati stvari za neki budući trenutak. Iako mnoge vaše kolege misle da ste preambiciozni ili preveliki optimista zvezde su na vašoj strani i govore vam da u svemu istrajete. Ako u svom poslovnom okruženju imate osobe iz porodice ili bliskog prijatelja, ta osoba će vam biti glavni oslonac u svemu što ste naumili. Ukoliko razmišljate o promeni posla, ili o organizovanju sopstvenog biznisa prognoze su takođe dobre, i nemojte imati strah da se u to upustite.

Ljubav – lep period za one u vezi ili braku

Ljubavna situacija u kojoj se nalazite je dobra za one Device koje su već u vezi ili u braku, i njihov odnos sa partnerom ići će uzlaznom linijom. Mogućnost zajedničkog putovanja veoma će da ih raduje i mogu se dobro provesti, uživajući u svakom zajedničkom ternutku.

Device koje su same i dalje će osećati neku vrstu blokade. Nepoverljivost kojom zračite ne pomaže vam u pronalaženju odgovarajuće osobe koja bi ispunila vaše kriterijume. Čak i ako se budete upoznali sa nekim ko je ozbiljan i vredan vašeg truda vi ćete u toj osobi neprekidno prepoznavati oblike ponašanja koji vas podsećaju na neku osobu iz prošlosti, pa ćete je samim tim već na početku poznanstva držati na distanci. Da bi vam se desilo novo i lepo iskustvo trebalo bi da budete opušteniji i da ne analizirate neprekidno svaku sitnicu.

Zdravlje – pokušajte da ne stojite predugo

Mogu vam biti osetljive noge, ili možete imati problema sa venama. Dugotrajno stajanje vas mnogo zamara.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar