Horoskop za mart 2022. – Vaga

Posao – uspeh na poslu i lep priliv novca

Mnogo toga vam se može promeniti u pozitivnom pravcu u sledećih mesec dana. Pre svega, ukoliko ste nezaposleni desiće se iznenadni poziv u kome će vam se ponuditi odlično plaćen posao, u lepom ambijentu, a u pitanju će biti firma koja radi sa strancima. Ako već niste poslali svoj CV aktivirajte se što pre i pretražite konkurse koji su otvoreni.

Ukoliko ste već zaposleni vaš nadređeni nagradiće vaš trud bonusom, ili vam ponuditi unapređenje tj bolje uslove rada. Sav trud koji ste ulagali u posao u prethodnim mesecima isplatiće vam se i više nego što ste očekivali. Finansijska situacija se kreće uzlaznom linijom i iznenadiće vas to što imate novca više nego inače. 

Ljubav – uložite napor ako se suočavate sa problemima u vezi

Moguće je da se nalazite u vrlo komplikovanoj emotivnoj situaciji u kojoj vam sve deluje beznadežno. Prilično ste neprijateljski nastrojeni prema svom partneru i u ovom periodu isplivaće problemi koje ste izbegavali da rešite i trudili se da ih zaobiđete. Sve ono što nije valjalo u vašoj vezi sada će izaći će na površinu i teško će vam pasti suočavanje s realnošću. Osoba koju volite je mentalno više odustna nego prisutna i već neko vreme osećate da ste se udaljili jedno od drugog. Stvari se mogu preokrenuti na bolje ali samo obostranim angažovanjem. Da biste nekako probudili voljenu osobu biće potrebno da se fizički udaljite od svakodnevice, pa probajte da isplanirate nekakav kraći zajednički put, romantičan vikend ili nešto slično. Vage koje su same i dalje ostaju usamljene.

Zdravlje – Glavobolje

Česte glavobolje postale su vaša svakodnevica. Moguće je da imate problem sa sinusima. Svoju ishranu obogatite namirnicama koje sadrže više gvožđa.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar