Horoskop za mart 2022. – Škorpija

Posao – mentalna snaga i primer drugima

Puni ste samopouzdanja i na poslu se svi oslanjaju na ono što govorite i planirate. Vaš stav je nepokolebljiv, pa čak i onda kada grešite vi kroz svoje greške učite i pokazujete ih kao primer drugima. Vrlo ste snažni mentalno i odlično se snalazite u svim novim i nepoznatim situacijama. Nešto lošiju komunikaciju u ovom periodu imaćete sa Bikovima i Vagama, a punu podršku očekujte od Ovnova ili Vodolije.

Poslovi koji vas povezuju s medijima i javnošću istaći će sve vaše organizacione sposobnosti i staviti vaš talenat za komunikaciju u prvi plan. Sa finansijskog aspekta imaćete odličnih prilika da dodatno naplatite svoje angažovanje kroz više različitih projekata u kojima ćete biti glavna karika koja povezuje sve ljude oko sebe.

Ljubav – ishitereni ste u svojim odlukama

Iako se žalite na osećaj usamljenosti, vi zapravo niste ni neprihvaćeni ni neshvaćeni, već previše izbirljivi. Verovatno da se kajete zbog odluka koje ste doneli u prošlosti a kojima ste brzopletim potezima prekidali veze i komunikaciju s ljudima koji vam se suprotstave i pokažu da misle na drugačiji način od vašeg. Od obnove starih veza nema ništa, iako vi tajno maštate o tome, jer je vaš ponos preveliki da biste sada priznali sopstvenu grešku. Ishitrenost vam kao osobina dosta smeta kod drugih ali ne vidite da je i sami posedujete i da vas ona ometa u kritičnim situacijama.

Škorpioni koji su u braku planiraće s voljenom osobom druženja sa prijateljima, kojih će biti dosta, i pažnja će im biti usmerena na proslave, zabave, okupljanja.

Zdravlje – smanjite unos slatikiša

Da biste bili zdravi potrebno je da unosite dosta tečnosti tokom dana, pre svega vode. Potrudite se da smanjite unos šećera i slatkiša.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar