Horoskop za mart 2022. – Strelac

Posao – više obaveza za zaposlene u kompanijama

Mnogo razmišljate o novcu i moguće je da imate mnoštvo ideja o ulaganjima i novim poslovima u koje biste se hteli upustiti. Ako se već bavite privatnim poslom mart je za vas povoljan mesec u kome će situacija biti bolja nego u prethodnom periodu. Ako ste zaposleni u nekoj većoj kompaniji desiće se promene unutar vodećih pozicija koje će se odraziti na organizaciju posla pa ćete raditi više nego obično i imati utisak da se trudite dvostruko više nego ranije. S kolegama ćete imati uzdržan odnos, i nećete moći a se oslonite na njihovu pomoć.

Strelčevi koji su nezaposleni imaće prilike da se oprobaju na novom radnom mestu gde će nešto učiti sasvim ispočetka, ili se obučavati za posao kakav do sada nisu radili. Dobru komunikaciju imaćete s Blizancima i Ribama a na oprezu budite s Bikovima.

Ljubav – slobodni mogu ostvariti kontakt preko interneta

Osećanja vam variraju iz dana u dan i niste sasvim zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Čak i oni Strelčevi koji su u dužoj vezi, ili u braku, stalno će osećati da im fali još ljubavi i tražiće od partnera da bude više uz njih, da češće provode slobodno vreme zajedno, da više izlaze. S druge strane, voljena osoba je sada u fazi u kojoj je zaokupljena karijerom i u stalnoj je poslovnoj trci s vremenom, tako da neće uvek moći da bude na raspolaganju. Emocije ovde nisu problem već nedostatak vremena i previše brz tempo života.

Strelčevi koji su sami mogli bi putem interneta doći do informacija o jednoj osobi koja ih zanima, pa i započeti s tom osobom zanimljivu komunikaciju. 

Zdravlje – pripazite na ishranu

Osetljiv vam je stomak pa pazite kako se hranite. Savetuje vam se da ograničite unos grickalica i brze hrane.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar