Horoskop za mart 2022. – Jarac

Posao i finansije – nemojte se zaduživati ako ne morate

Sigurni ste u sebe i na poslu maksimalno usmereni na postizanje rezultata i povećanje mesečne zarade. Čini se da vam je novac potrebniji nego ikada, pa će mnogi Jarčevi razmišljati o pozajmicama i kreditima, čak i oni koji imaju prethodnih loših iskustava s bankama ili s pozajmljivanjem od prijatelja. Čuvajte se da ovog puta ne zapadnete u veća dugovanja jer vam zvezde nisu naklonjene po pitanju finansijskih rizika. Iako vam je poslovna situacija stabilna, finansije će vam varirati i mnogo više ćete imati troškova nego dobitaka. Jarčevi koji žele promenu posla trebalo bi da se baš sada pokrenu jer je mart pravi momenat za takve preokrete, posebno sam početak meseca.

Ljubav – nemojte se lako vratiti nekom ko vas je povredio

Bićete jako romantični u narednom periodu, što nije inače nešto što je karakteristično za vaš znak. Ako ste tek započeli ljubavnu vezu idealizovaćete tu osobu i uzdizati njene pozitivne osobine do zvezda. Romansu vam može narušiti osoba iz prolosti koja neće odustajati od mogućnosti obnove veze ili od nastavka komunikacije s vama. Budite dosledni sebi i ne opraštajte tako lako nekome ko vas je prethodno povredio.

Jarčevi koji su u dužoj vezi ili u braku mogu očekivati lepo iznenađenje od strane svog partnera. Oni koji su usamljeni uz malo volje mogu se pokrenuti ali im nedostaje inicijative i želje za povlačenjem jasnih poteza. Dobar izbor za vas bi bio neko rođen u znaku Raka, Device, Ribe.

Zdravlje – Moguća upala grla

Mogli biste imati problema sa grlom i gornjim respiratornim traktom. Ne prija vam vlažno i hladno vreme.

Ostavi svoj komentar