Horoskop za mart 2022. – Vodolija

Posao – ne potežite pitanje povišice

Merkur i Saturn u vašem znaku početkom meseca doneće vam situacije u kojima ćete raditi vredno i naporno ali i biti u stanju da pokažete efikasnost u učenju. Važno je da sada budete smireni i da ne pokazujete nestrpljenje, kao i da ne povlačite neke nagle poteze. Vaša komunikacija s osobama od autoriteta može biti otežana i ovo nije dobar momenat da sa svojim šefom pričate o većoj plati ili o unapređenju. Stvari su komplikovanije nego što vam se čini i moguće je da firma u kojoj radite ima finansijskih problema. Ako se bavite privatnim poslom prijaće vam rad u tišini i daleko od drugih ljudi. Potreban vam je mir. Očekuju vas iznenadni troškovi na koje niste računali, i to će vas novčano izbaciti iz koloseka. 

Ljubav – slobodni će imati mogućnost upoznavanja jake osobe

Početkom meseca marta vaše emocije biće predmet intriga i osobe iz vašeg bližeg okruženja imaće utisak da mnogo toga od njih krijete. Ako ste sami, sredinom meseca očekuje vas promena i to kroz poznanstvo s osobom koja je fizički jaka, mentalno aktivna i stalno u pokretu. Krajem meseca Venera, Mars i Saturn u vašem znaku probudiće stare emocije i aktivirati situacije iz prošlosti, kako one dobre tako i one loše. Sve ono što emotivno niste raščistili s nekim tada ćete imati potrebu da rešite. Ženske osobe neka se čuvaju svoje prevelike emotivnosti, da ne bi bile povređene kroz kritiku koju će im partner uputiti. Za muške Vodolije ovo je nešto bolji period nego za žene, jer će se stvari odvijati baš onako kako su oni zamislili.

Zdravlje – budite aktivniji

Bilo bi dobro da budete fizički aktivni da biste iz sebe izbacili sav višak energije. Ako ste mlađi savetuju se vežbe u teretani a za starije makar pola sata šetnje brzim hodom, svakog dana.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar