Horoskop za mart 2022. – Blizanci

Posao – Uspeh na poslu i studijama

Vrlo interesantna dešavanja na poslu doneće vam pozitivne promene i to pre svega u finansijskom smislu. Bićete puni inicijative, pokretljivi, brzi u izvršavanju svakodnevnih zadataka. Neki od vas poželeće da se otisnu u privatni biznis i mogu u tome imati zapažen uspeh. Sve što ima veze s komunikacijom, prodajom, marketingom donosi vam uspeh i to su oblasti u kojima će Blizanci zasijati.

Takođe, ako u ovom periodu učite ili studirate, polažete ispite, imaćete dosta posla oko svega toga ali će vas pratiti i dosta sreće u svim naporima da zaokružite svoje planove. Pripadnici ovog znaka koji budu razmišljali o povezivanju sa inostranstvom kroz posao doći će do značajnih informacija i kontakata koji im mogu direktno otvoriti put do željenog cilja.

Ljubav – Zanimljiv period za one koji tek započinju vezu

S voljenom osobom ste malo na distanci i svako vodi život za sebe. Niste mnogo aktivni u razgovorima, niti u vama postoji jača strast. Komunikacija vam je u redu i nećete imati ozbiljnih otvorenih sukoba ali isto tako dešavaće se da razmenite tek nekoliko kvalitetnih rečenica u toku dana. Svakodnevica vam postaje dosadna a vi ne volite dosadu.

Mnogo zanimljivijih događanja imaćete ako ste trenutno sami i tek započinjete neki emotivni odnos. Blizanci koji su mlađi mogu pred sobom imati nekoliko novih udvarača i sjajno će se zabavljati provodeći vreme u ljubavnim dogodovštinama. Ako vam se udvara osoba koja je mnogo starija od vas, ili zauzeta, budite na oprezu da ne biste bili povređeni.

Zdravlje – Potrebno vam je više sna

Naglašena nervoza i moguća nesanica učiniće da se tokom dana osećate iscrpljeno. Hranite se zdravo.

Pročitajte mesečni horoskop za mart 2022. za ostale znake.

Ostavi svoj komentar