Lav – nedeljni horoskop za 2-8. maj 2022.

Tokom nedelje od 2. do 8. maja imaćete mnogo kontakata, sastanaka i obaveza. Moguće je da žete putovati tokom nedelje zbog posla ili iz drugih razloga.

Većina posla i obaveza tokom ovih sedam dana može da vas učini nervoznim, pa čak i razdražljivim. Biće vam važno da obezbedite dovoljno vremena za odmor i pre svega zdrav san.

Tokom nedelje možete biti izmanipulisani ili sresti licemerne ljude koji govore jedno, a zapravo misle drugo.

Najrazumnija radnja sa vaše strane je da ih ignorišete i ne dolazite u sukob sa njima.

Sačuvajte svoje emocije za važnije stvari.

Ako ste u procesu pregovora ili bavljenja dokumentima, čuvajte se mogućih grešaka ili propusta.

Nedelja obećava dobre prihode, kao i prilike za povećanje prihoda. Tokom nedelje možete pronaći bolje plaćen posao ili dodatnu obavezu sa dobrom platom. U nekim slučajevima, možda ćete morati da steknete nova znanja i veštine.

Vaše porodične obaveze će biti sve veće i veće, tako da ćete morati da se ozbiljnije posvetite u njihovojm izvršavanju.

Za neke od vas, tokom nedelje će se desiti porodično okupljanje.

Muški Lavovi možda ne žele da ispune bilo koju od obaveza koje imaju prema svojoj porodici ili rođacima, što može biti posledica umora, nespremnosti da se posvete odgovornostima i još mnogo toga. Možda će vaši najbliži razumeti vaše stanje i neće biti sukoba, ali kada imate obaveze prema sopstvenom detetu ili ste dali obećanje, onda ćete morati to da uradite. Vesti koje ćete dobiti ove nedelje mogu biti interesantne, ali koliko ćete od njih imati koristi biće stvar ličnog izbora i spremnosti.

Ženski Lavovi će tražiti načine da ostvare svoju novu ideju, ili onu koja nije prestala da bude cilj u vašem životu, ali još uvek nije našla put do realizacije. Moguće je da će vam kontakti sa novim ljudima pomoći da bolje vidite kako možete da radite stvari koje želite. Osobe rođene u znaku Bika, Device ili Jarca imaće veoma snažan uticaj na vaše odluke tokom nedelje. U stvari, bićete najuspešniji ako dozvolite da vas ambicija uz razum vodi u vašim postupcima.

Pogledajte nedeljni horoskop za ostale znake, kao i mesečni horoskop za mart 2022.