Devica – nedeljni horoskop za 2-8. maj 2022.

Tokom nedelje od 2. do 8. maja, bićete posvećeni rešavanju problema dece. Moguće je da ovi problemio stvaraju napetost u vašoj vezi. Atmosfera u vašem domu biće povremeno prilično napeta i neprijatna.

Tokom ovih sedam dana budite oprezni u ličnim i profesionalnim odnosima.

Budite strogi, pošteni i u potpunosti se oslonite na svoju profesionalnost kada je u pitanju posao.

Budite oprezni u odnosu sa muškarcem koji će vas namerno ili nenamerno dovesti u neprijatnu situaciju „zahvaljujući” laži ili triku.

Tokom ove nedelje budite veoma oprezni u kakve situacije i veze ulazite, kako biste izbegli probleme sa vlastima ili zakonom.

Tokom ovih sedam dana, neke od vas će rastužiti loše vesti o ženi koja ima veze sa vašom porodicom ili rođacima.

Neće vam nedostajati povoljnih prilika i sreće. Ali stvari koje očekujete da shvatite imaće svoj sopstveni razvoj, i možda ćete ih u početku prihvatiti kao gubitak ili neuspeh.

Muške Device će proći kroz nedelju bogatu događajima. Očekuju vas razne nove ili povoljne situacije u vezi sa vašim finansijskim poslovima. Tokom nedelje nisu isključeni kratkotrajni sporovi ili sukobi, koji će moći brzo da se reše ukoliko bilo koja strana ne odluči da pokaže neobjašnjivu tvrdoglavost. Vaši ljubavni odnosi i bilo koje manifestacije ljubomore ili nametanja sopstvene volje i želja zahtevaće pažnju.

Ženske Device će više vremena posvetiti svom izgledu, posećivanjem frizera, kozmetičara, kupovini nove odeće ili kozmetike i još mnogo toga. Imaćete jaku želju da pokažete svoju ženstvenost i privlačnost. Nedelja donosi više ili nove obaveze na poslu. Sa prijateljima je moguće razgovarati o novoj ideji, od koje ćete moći da dobijete nešto novca.

Pogledajte nedeljni horoskop za ostale znake, kao i mesečni horoskop za april 2022.