Vaga – nedeljni horoskop za 2-8. maj 2022.

U nedelji od 2. do 8. maja pripremite se za ispunjavanje težih obaveza ili rešavanje složenijih problema. Na ovaj ili onaj način, ove stvari će naći svoje rešenje ili će ispasti sa vaše liste obaveza.

Tokom ovih sedam dana, vaši odnosi sa drugim bliskim i dalekim ljudima biće veoma emotivni.

Nedelja donosi prihod od posla ili drugih izvora prihoda koje ste već stvorili.

Neka od negativnih dešavanja ove nedelje vezani su za laži, prevare, intrige i zakulisne igre ljudi iz vašeg kruga rođaka, kolega ili prijatelja. Moguće je da imate aktivnu ulogu u takvoj situaciji, a neko drugi na ovaj način deluje protiv vas.

Tokom nedelje vašu pažnju će privući važan događaj vezan za porodični ili lični život žene iz vašeg kruga rođaka ili komšija.

Međutim, tokom nedelje možete saznati loše vesti o ženi koju poznajete iz prošlosti.

Razgovor ili susret sa muškarcem nateraće vas da preispitate i promenite svoj plan ili ideju.

Važan događaj bliske osobe ili prijatelja biće povod za prijatno druženje kod kuće ili u restoranu.

Muške Vage će imati povoljno vreme da razviju važne planove i zadatke. Sreća vas može voditi na mnogo načina, ali nemojte se kladiti na nju. Razmislite o tome kako najbolje iskoristiti svoje šanse kako bi one imale trajno značenje i uticaj u vašem životu, a da ne budu samo kratkog daha. Mnogo dobrih stvari može da vam se desi ove nedelje, ali sve će u velikoj meri zavisiti od vaših postupaka i njihove usklađenosti sa realnošću u kojoj trenutno živite.

Ženske Vage će imati svoje lične prilike za radost vezane za male, ali važne stvari u životu. Ove nedelje možete uživati u komplimentu, poklonu, posebnoj pažnji od nekog vama važnog, pohvali ili nagradi na poslu. Izbegavajte nerealna očekivanja, koja će vam na kraju doneti neželjena razočarenja. Ponekad vaše loše raspoloženje može biti rezultat sukoba u kome će neko sebi dozvoliti da vas vređa ili optužuje za stvari za koje niste krivi.

Pogledajte nedeljni horoskop za ostale znake, kao i mesečni horoskop za april 2022.