Ovan – nedeljni horoskop za 2- 8. maj 2022.

U nedelji od 2. do 8. maja, možete pokušati da napravite prevaru u vezi sa novcem i to će stvoriti neprijatnu situaciju u vašem domu.

Vaši postupci ne moraju biti zlonamerni, ali će ionako stvoriti napetost i nepoverenje u vašoj porodici.

Tokom ove nedelje imaćete priliku da uradite mnogo korisnih stvari za sebe i svoj dom, kao što su sitne popravke, poboljšanja u kući ili stanu u kome živite ili imanju koju poseduje vaša porodica.

Imaćete zanimljive ideje koje se ne plašite da primenite. Uvek će se naći neko ko može da vam pomogne savetom ili da vam da korisne informacije.

Možete mnogo naučiti tokom ovih sedam dana od ljudi rođenih u zemljanim znacima Biku, Jarcu ili Devici.

Odlaganje dobijanja dokumenta ili novca koji očekujete od posla ili druge institucije imaće razumno objašnjenje, pa nemojte žuriti sa zaključcima i emocionalnim reakcijama.

Nedelja će vas iznenaditi neočekivanim vestima raznih vrsta vezanih za rodbinu ili prijatelje, posao ili razne događaje širom sveta.

Muški Ovnovi će biti iznenađeni nekim vestima ili situacijama koje će vas ne samo zateći nespremne, već u nekim slučajevima mogu i dovesti u nezgodnu poziciju. Neki od neočekivanih događaja tokom nedelje imaće veoma snažan uticaj na život u vašem domu, porodici ili porodičnim odnosima. Ove nedelje ćete upoznati zanimljive ili važne ljude za vas, bilo da žive na istom mestu kao i vi ili su udaljeni. Nemojte da vas iznenade neočekivani susreti ili gosti u vašem domu tokom nedelje.

Ženski Ovnovi će morati da pokažu prave diplomatske veštine kako bi nedelju prošle bez problema, bez sukoba i napetosti u komunikaciji sa različitim ljudima. Tokom ovih sedam dana doživećete emotivan ili poseban događaj vezan za osobu iz vašeg kruga prijatelja koja je možda rođena u znaku Jarca, Bika ili Device. 

Pogledajte nedeljni horoskop za ostale znake, kao i mesečni horoskop za april 2022.

Ostavi svoj komentar