Ribe – nedeljni horoskop za 27. novembar – 4. decembar 2022.

Nedelju od 27. novembra do 4. decembra ćete pamtiti po različitim iznenadjenjima koja će se ticati novca ili vaše porodice. U toku nedelje otvoriće se prilika za dodatnim prihodom ili poslom za one koji ga traže. Ova nedelja će biti povoljna za vaše profesionalne stvari.

Dobre su šanse za one koji žele da ostvare uspeh u oblasti obrazovanja ili u privatnom biznisu. U toku ovih sedam dana izgradićete ili razviti važne profesionalne odnose sa ljudima koji su na različitim udaljenostima od vas.

Imaćete finansijske obaveze prema članovima porodice. Hitni ili neophodni troškovi su mogući ali takođe možete i primiti novac ili finansijska dokumenta koja se tiču članova porodice. Generalno ovo je povoljno nedelja u kojoj možete da napravite progres važnih stvari ili odnosa.

Muške  Ribe mogu biti zadovoljne pozitivnim razvojem događaja ili odnosa sa važnim osobama u svom životu. Vaš prijateljski odnos sa jednom osobom može imati zanimljiv razvoj zbog vaše želje da komunicirate više nego inače, komentarišete različite događaje u svetu ili politici.

Ženske Ribe će imati svoje male razloge za radost i zadovoljstvo zbog rezultata ostvarenih u prethodnoj nedeljama. Vaše dete takođe mogu biti izvor zadovoljstva početkom decembra. 

Pogledajte nedeljni horoskop za ostale znake kao i mesečni horoskop za decembar 2022.