Vodolija – nedeljni horoskop za 5-11. decembar 2022.

U periodu od 5. do 11. decembra pažljivo ćete nadgledati razvoj događaja koji su važni za vašu porodicu, posao i društvo u kome živite. Ove nedelje bićete deo publike a vaše mesto će se naći u prvom redu. Za druge će izgledati kao da se odmarate ali u stvari ovo će biti vreme u kome ćete prikupiti informacije i znanje kojim ćete pokrenuti nove poslove na početku 2023.

U toku ove nedelje izbegnite bavljenje važnim profesionalnim stvarima i usmerite pažnju ka vašoj porodici i bliskim rođacima. Ponekad će vam izgledati teško da balansirate svoje odgovornosti, posao i porodicu, prijatelje i društvene zadatke te je stoga važno da napravite izbor šta vam je zaista važno u ovom trenutku.

Mnogi od vas mogu biti srećni i zbog novca koji će doći kroz posao, porodicu ili odnose. Nije isključeno da ćete biti zadovoljni zbog neočekivanog profita koji primite od nekoga člana porodice ili iz kruga bliskih prijatelja. Jedno od iznenađenja ove nedelje ticaće se bliskog prijatelja ili drage osobe koja živi u drugom gradu ili državi. 

Muške Vodolije će napraviti uvid u put koji su prešli ove godine. Šta ste na početku želeli? Šta su bili vaši planovi? Šta ste uspeli da ostvarite zahvaljujući sebi? Ima puno toga o čemu ćete razmišljati i prosudjivati. 

U toku ove nedelje ženske Vodolije će imati teške odnose sa članovima porodice ili kolegama prvenstveno u vezi sa novcem, neispunjenim obavezama ili prebacivanjem odgovornosti. 

Pogledajte nedeljni horoskop za ostale znake kao i mesečni horoskop za decembar 2022.