Jarac – nedeljni horoskop za 5-11. decembar 2022.

U nedelji od 5. do 11. decembra imaćete priliku da jasnije vidite greške iz svoje prošlosti. Sagledaćete svoje realne kapacitete i šta možete da ostvarite sa njima. Imaćete jaka predskazanja, predviđajuće snove, čudne vizije ili intuitivne manifestacije. Budite otvoreni za nepoznato, čudne stvari koje možete iskusiti u toku ovih dana. Naučite da pročitate znake koje vam sudbina daje. Nemojte ih ignorisati samo zato što ih ne razumete ili zato što su različiti od onoga što želite za sebe.

U toku nedelje bićete uključeni u važnu aktivnost i zadatke koji se odnose na žensku osobu ili će ona raditi sa vama na njima zajedno. Ovaj zadatak može biti važan za vas lično, za vašu porodicu, posao, ali takođe se može odnositi na neku dobrotvornu organizaciju ili društvenu aktivnost.

Ova nedelja donosi različite dinamične odnose sa prijateljima ili članovima porodice a u vezi sa njihovim rođendanima, slanjem čestitki ili poklona.

Ova nedelja može biti pozitivna kada je reč o finansijskim stvarima sve dok ste racionalni i praktični u svojim postupcima. Možete biti srećni kada je reč u novcu ali izbegnite rizik ili rad na poverenje. 

Muški Jarčevi treba da obrate posebnu pažnju na trošenje novca jer ćete biti podložni greškama koje mogu da prouzrokuju neprijatne gubitke. 

Ženski Jarčevi treba da naprave teške odluke koje mogu uticati na vas emotivno. Možete osetiti strah od nepoznatog ili doživeti period nestabilnosti. 

Pogledajte nedeljni horoskop za ostale znake i mesečni horoskop za decembar 2022.

Ostavi svoj komentar