Strelac – nedeljni horoskop za 5-11. decembar 2022.

U nedelji od 5. do 11. decembra voljena osoba ili prijatelj podeliće sa vama svoje iskustvo koje se odnosi na putovanje. Naravno postojeće određen razlog za to, uključujući neke zanimljive ili neočekivane situacije.

Ove nedelje više pažnje će biti potrebno da posvetite ukoliko vaš posao uključuje novac ili važna dokumenta. Ukoliko se desi neki propust, on će biti definitivno zbog vaše greške. Mala je šansa da će biti izazvan od strane nekog drugog ko je zlonameran. Stoga pokušajte da se fokusirate na vaše zadatke.

Ove nedelje biće teško da realizujete planove koji se tiču ili zavise od aktivnosti i odluka drugih ljudi. Nedostatak kontrole nad njima će se manifestovati kao vaš lični problem. Moguće je da ćete biti uključeni u rešavanje zdravstvenog problema vašeg rođaka ili prijatelja. 

Muški Strelčevi će doživeti zanimljiva iskustva sa ljudima koje sretnu prvi put u životu ove nedelje. Uživaćete da razgovarate sa ljudima koji su različiti od vas jer ćete preko njih biti bogatiji za nova znanja i informacije iz prve ruke. 

Ženski Strelčevi će imati divnu nedelju za realizaciju privatnih poslova, angažovanje u važnim stvarima i zadacima čije će izvršenje zavisiti od tuđe pomoći ili zaštite.

Pogledajte nedeljni horoskop za ostale znake kao i mesečni horoskop za decembar 2022.