Sajam automobila od 12. do 15. maja, nakon tri godine pauze

Sajam automobila pod nazivom „DDOR Eco BG Car Show 7“ biće održan od 12. do 15. maja zajedno sa 14. Međunarodnim sajmom motocikala „Motopešn“. Beogradski sajam će nakon tri godine pauze ponovo ugostiti predstavnike automobilske industrije.

Automobilski brendovi koji se predstavljaju u okviru „DDOR Eco BG Car Show 07“ nalalaziće se u hali 1 Beogradskog sajma, a izlagači u okviru sajma „Motopešn“ predstaviće svoju ponudu u hali 4.

Ovogodišnji sajam isticaće nove tehnologije, pa je iz tog razloga dodata i odrednica Eco. Pažnja će biti usmerena na vozila sa savremenim električnim pogonima, odnosno na hibride i na potpuno električne automobile.

Ukoliko ne bude novih ograničenja zbog pandemije, na ovogodišnjem sajmu trebalo bi da učestvuju brojni izlagači. Zoran Lupšić, koordinator ove manifestacije, rekao je da je jedan broj izlagača već potvrdio svoje učešće na ovogodišnjem sajmu, a među njima su brendovi Škoda, Tojota, Reno Nisan, kao i Suzuki, Isuzu, Ford, Citroen, Hjundai, Volvo, Kia, Mazda, Jaguar i Land Rover.

Domaći predstavnici automobilskih kompanija u izlaganju na sajmu vide dobru poslovnu priliku. Osim vozila, na sajmu će izlagati i prodavci opreme, delova i motora, kao i prateće industrije.

Kompletna prateća industrija, garažno-servisna oprema, rezervni delovi, uključujući i onu specijalizovanu, namenjenu ekološki naprednim i električnim vozilima, biće u halama 2, 1A i 3A.

Ovogodišnji sajam će se održati u uslovima smanjene prodaje zbog nedostatka novih vozila na tržištu, zbog čega postoji veliko interesovanje izlagača u sektoru prateće automobilske industrije, kao što su garažno-servisne opreme i rezervni delovi.  

Poslednji, 54. Međunarodni sajam automobila održan je u martu 2019. godine.

Beogradski sajam automobila je jedna od najstarijih sajamskih manifestacija u Srbiji. Prvi sajam automobila u Beogradu održan je 1938. godine, a sa određenim pauzama i promenama u dinamici, tradicionalno se održavao svakog marta.  

Summary
Sajam automobila od 12. do 15. maja, nakon tri godine pauze
Article Ime
Sajam automobila od 12. do 15. maja, nakon tri godine pauze
Description
Sajam automobila pod nazivom „DDOR Eco BG Car Show 7“ biće održan od 12. do 15. maja zajedno sa 14. Međunarodnim sajmom motocikala „Motopešn“.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar