Beretke – modni detalj za urbane muškarce u trendu

Zima muškoj modi donosi rukavice, šalove ali i šešire i kape. Jedan od najpopularnijih modnih detalja poslednjih godina su beretke za muškarce. One se mogu nositi uz odela, ali i uz ležerne kombinacije sa farmerkama i džemperima. Beretke se mogu naći u raznim dezenima, bojama i oblicima.

Beretke nikada nisu bile popularnije, kao nakon čuvene serije „Birmingemska banda“ (Peaky Blinders) u kojoj je Silijan Marfi kao Tomas Šelbi diktirao mnoge trendove. On i njegova braća se u seriji ne odvajaju od svojih beretki.

Za vas smo izdvojili nekoliko najmodernijih dezena.

Sive, pepito beretke

Sive beretke se najčešće mogu naći u prodavnicama i idealne su za gradske šetnje i ležerne kombinacije. Mogu se nositi i sa jaknom, ali i sa elegantnim kaputima.   

Elegantne beretke u krem boji

Ako se odlučite za elegantniju kombinaciju odaberite krem beretku, koja je ove sezone veoma popularna. Dejvid Bekam često nosi beretke različitih boja i uklapa ih uz razne modne kombinacije.

Klasična crna beretka

Pravi izbor za urbane muškarce je, naravno, klasična, crna beretka. Ona se može uklopiti uz apsolutno sve odevne kombinacije i pravi je izbor za jesenje i zimske dane. Bred Pit ih obožava.

Summary
Beretka za urbane muškarce
Article Ime
Beretka za urbane muškarce
Description
Zima muškoj modi donosi rukavice, šalove ali i šešire i kape. Jedan od najpopularnijih modnih detalja poslednjih godina su beretke za muškarce.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar