Najbolja odela za muškarce i kako ih kombinovati

Verujemo i dalje da su elegantna odela, najbolja odela za muškarce. Možete ih kombinovati na razne načine. Celokupan stil zavisi od toga kakvu ćete kravatu odabrati, da li ćete vaš džep na sakou ukrasiti svilenom maramicom ili ćete pak celu kombinaciju upotpuniti i prslukom ispod odela. To sve birate prema prilici za koju se doterujete, prema raspoloženju, takođe prema stilu koji volite, ali isto tako i po tome koliko ste smeli da kominujete različite odevne predmete, njihove dezene.

Klasičan, nepogrešiv stil

Kada kažemo muško odelo, uglavnom pomislimo na klasično crno odelo u kombinaciji sa belom ili crnom košuljom. Takav stil je nepogrešiv. Ako je odelo dobrog kroja i u ovoj jednostavnoj, klasičnoj kombinaciji izgledaćete vrlo elegantno. Upravo jednu takvu kombinaciju vidite ispred vas. Sa ovakvim odelom spremni ste za odlazak na posao, na koktel, na neki vrlo svečani događaj poput venčanja. Neophodna kombinacija svakog muškarca, jer i u zadnji čas rešava vašu dilemu šta obući za bitan događaj. Uparite crno odelo, sa belom košuljom, upotpunjeno crnom kravatom i nema greške.

najbolja muska odela

Teget odelo ima svoj šarm

Na sledećoj slici vidite teget odelo. Ako imate crno, sledeće koje kupujete neka bude teget. Ovakvo odelo je sjajno za poslovne sastanke i dnevne važne događaje. U kombinaciji sa dezeniranom kravatom, dobija na šarmu i gubi strogoću stila. Nije bez razloga italijanska muška moda decenijama zasnovana na teget boji.

Kravata i maramica mogu biti šarene

Da mogu da se kombinuju kravata i maramica različitih dezena, pokazuje vam slika ispred vas. Sivi sako, bela košulja, više nego klasična muška modna kombinacija. Teget-bordo kravata na pruge u kombinaciji sa teget maramicom na bele tufne, čini ovu klasičnu kombinaciju, modnom. Možda ne biste pomislili da tufne i pruge idu zajedno, ali zaista se lepo kombinuju i daju potpuno drugi pečat ovoj belo-sivoj kombinaciji.

Budite smeli, kombinujte dezene

Posle dva različita dezena na kravati i maramici, imamo kombinaciju gde i sako, košulja i kravat i maramica imaju različite dezene. Tu svaki odevni predmet vodi svoju priču kada je dezen u pitanju, ali sve zajedno izgleda lepo. Karirani sako tamnijih boja u kombinaciji sa kariranom košuljom svetlijih boja i manje upadljivog karo dezena upotpunjeni sa kravatom na pruge i maramicom jarkih boja kašmir šare. Budite smeli pa i vi iskombinujte nekoliko različitih dezena iz vašeg gardeorobera.

Teget odelo i prsluk su šik

I za kraj, jedna elegantna kombinacija. Ovoga puta osim kravate, upotpunjena je i prslukom koji se nosi ispod odela. Ovde kravata dominara, jer je u različitoj boji. Ako želite da se doterate i da bude toliko sigurni da ne može više od toga, ponesite i prsluk uz odelo.

Ostavi svoj komentar